Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο μπάρμπα Στέλιος μπορεί να ενοχλεί πολλούς με αυτά που γράφει, αλλά να γνωρίζουν όλες και όλοι, πως για να τα γράφει, μάλλον το λέει η καρδούλα του, γιατί δεν βλέπω να κάνει και κάποιος άλλος έστω μια απλή αναφορά.
Θέλω να στείλω την καλημέρα μου και στον κύριο Στέφανο Σωτηρίου και να του πω αυτά που του έλεγα πάντα. 
Του είχα πει πως στο τέλος θα μείνει μόνος του και πως όλοι οι συνεργάτες του θα βρεθούν απέναντί του.
Δεν με πίστεψε, αλλά ήρθε η ώρα που τα.... ζει όλα αυτά, αφού μπορεί οι συνεργάτες του να μην μιλάνε δημόσια, αλλά όταν υιοθετούν τα όσα γράφει μια προπονήτρια ή λέει μία παίκτρια, αυτό δείχνει πολλά.
Τα λάθη του κυρίου Σωτηρίου επίσης πολλά, αλλά δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να φτάσει η κατάσταση εκεί που έφτασε.
Όλοι μα όλοι θα έπρεπε δημόσια να πάρουν θέση και να προσπαθήσουν για την ομάδα με ή χωρίς τον κύριο Σωτηρίου, αλλά είναι κακία και αχαριστία το να τον αδειάσουν όλοι και μάλιστα να φτάνουν στο σημείο να μην αντιδρούν στα όσα κυκλοφορούν.
Ο μπάρμπα Στέλιος θα γράψει το πως και το γιατί η ομάδα έφτασε ως εδώ και θα διορθώσει την προπονήτρια κυρία Δούκα η οποία μιλάει για όμιλο, ενώ οι ΑΒΑΝΤΕΣ δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια ερασιτεχνική ομάδα με ένα 5μελές ΔΣ και πάντως όχι όμιλος.
Η ίδια και κάποιες παίκτριες μπορεί να είχαν συζητήσει και να συμφωνήσει με κάποιον όμιλο, αλλά οι ΑΒΑΝΤΕΣ όμιλος δεν είναι.