Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να προσέχετε την υγεία σας, τουλάχιστον μέχρι και την επόμενη Κυριακή, γιατί μέχρι τότε οι ΣΥΡΙΖΑίοι θα κυκλοφορούν και θα μεταδίδουν "πολιτικούς ιούς" αλλά κι αυτοί ψεύτικοι σαν τις υποσχέσεις του Τσίπρα είναι. Την επόμενη Κυριακή θα μιλήσει ο λαός και από Δευτέρα ο Αλέξης θα ξανακάνει περιοδείες για να συναντήσει και πάλι αυτούς..... που του έλεγαν, πως το 2019 ψήφισαν Μητσοτάκη και τώρα θα ψήφιζαν Τσίπρα, αλλά και τους άλλους που είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και θα τον ξαναψηφίσουν!!!!!!

- Αλέξη, ευτυχώς που θα έχεις δίπλα σου την Πόπη και θα σε παρηγορεί γιατί θα σου λέει πως θα έχουμε και πάλι εκλογές, οπότε πρέπει να έχετε συναντήσεις και με άλλους που θα σας πούνε πως ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και τώρα θα ψηφίσουν εσάς!!!!!

- Την Δευτέρα και την Τετάρτη οι Νεοδημοκράτες θα δώσουν ραντεβού στο μέγαρο της αντιπεριφέρειας Εύβοιας, αφού την Δευτέρα έχουν την πρόσκληση από τον Θανάση Ζεμπίλη και την Τετάρτη από τον Σίμο Κεδίκογλου. Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας. 

- Ήμασταν και είμαστε απέναντι από αυτούς οι οποίοι πιστεύουν πως με τα λεφτά τους μπορούν να εξαγοράσουν και την ψήφο των πολιτών. Καθαρές κουβέντες κύριοι. Στηρίζαμε πάντα τον Θανάση Ζεμπίλη και θα τον ψηφίσουμε και τώρα. Άνθρωπος και στηρίζει τα πάντα στις προσωπικές του σχέσεις και όχι σε χορηγούς οι οποίοι πάντα ήταν απεναντί του.

Θα δώσουμε τον δεύτερο σταυρό στον Σίμο Κεδίκογλου γιατί απλά απαλλάχθηκε από αυτούς που ήθελαν να ελέγχουν και έτσι να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους και να απειλούν πως στις δημοτικές εκλογές θα πάνε κόντρα προς την παράταξη της Δημάρχου.  Σίμο ευχόμαστε αυτή την φορά να είσαι δίπλα μας στις εκλογές της αυτοδιοίκησης.