Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είστε καλά στην υγεία σας. Φτάνουμε στο τέλος της διαδρομής, αφού απέμειναν μόλις 6 και σήμερα για να έρθει η Κυριακή των Εθνικών εκλογών. Χθές ολοκληρώθηκαν και οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου ανδρών/γυναικών και Κ20, αλλά και τα σύνθετα για την κατηγορία Κ16. Ήταν μια καλή ευκαιρία για τους αθλητές να έχουν κάποιους....'αγώνες πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο οποίο όλοι στοχεύουν.

- Συμμετείχε στους αγώνες και η Κερασία μας, αν και είναι Κ18 και πήρε την 1η θέση με 1,60 Μ στο άλμα σε ύψος. Στόχος της Κερασίας και του προπονητή της κυρίου Κώστα Τριανταφύλλου για το 2023 είναι να σταθεροποιηθεί σε άλματα από 1,60μ και πάνω, ώστε να είναι σε μια καλή θέση πανελλαδικά στην Κ18. Συγχαρητήρια στην Κερασία Γκάρα και τον προπονητή της κύριο Τριανταφύλλου Κώστα.

- Η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ χθες αναδείχθηκε και επίσημα πρωταθλήτρια και πλέον θα είναι στην Α' κατηγορία Εύβοιας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή κύριο Παναγιώτη Τοκπασίδη και στους ανθρώπους της ομάδας και να ευχηθούμε να έχει καλή πορεία στην Α' Κατηγορία.

- Ο ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ και αυτός από χθες επανήλθε στην Α' κατηγορία, αφού στον αγώνα μπαράζ κέρδισε τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στον προπονητή κύριο Οικονομίδη και τους διοικούντες το σωματείο.

- Μάχη και με τον χρόνο δίνουν πλέον τα κόμματα και οι υποψήφιοι βουλευτές, αφού την Κυριακή 21 Μαΐου αποφασίζει ο λαός και όχι ο Αλέξης και οι μπαχαλάκηδες. Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω. Στην Ελλάδα μας ψηφίζουν και οι Έλληνες, αφού ο Αλέξης στα σχεδόν 5 χρόνια που κυβέρνησε δεν πρόλαβε να ψηφίσει νόμο, ώστε να ψηφίζουν μόνο οι αλλοδαποί και οι μπαχαλάκηδες.