Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και πλέον να ευχηθούμε και στον κάθε υποψήφιο στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, καλό προεκλογικό αγώνα. Πολλοί υποψήφιοι, αλλά λίγοι θα εκλεγούν στις θέσεις των δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων και φυσικά πολλές και πολλοί πάνε για δήμαρχοι, αλλά μία ή ένας θα εκλεγεί δήμαρχος στον ...κάθε δήμο.

- Δεν πρέπει να θυμώνει κανείς και για κανέναν λόγο, εκτός κι αν κάτι από αυτά που γράφουμε δεν έχουν σχέση με την αλήθεια. Κυρίες και κύριοι, γράφουμε την άποψή μας και δεν βάζουμε ούτε ίχνος μακιγιάζ, όπως κάνουν κάποιες και κάποιοι υποψήφιοι, για να καλύψουν την πραγματική τους εικόνα.

- Αυτή είναι η αλήθεια κυρίες και κύριοι και δεν πρέπει να το παίζει κάποια ή κάποιος φτωχαδάκι για να συγκινήσει τους δημότες, ενώ ζει πλουσιοπάροχα και το ξέρουν όλοι. Υπάρχει ένας τρόπος για να πείσουν τον λαό. Να του πούνε τον τρόπο με τον οποίο απέκτησαν πλούτη για να τα αποκτήσουν και οι φτωχοί.

- Το άλλο στο οποίο δεν απαντούν, είναι το να δώσουν στην δημοσιότητα την δραστηριότητά τους υπέρ του δήμου και των δημοτών. Να μας πούνε σε τι συμμετείχαν. Εμείς το γράψαμε και το επαναλαμβάνουμε χωρίς φόβο. Δεν υπήρχαν πουθενά και χρησιμοποίησαν τους πάντες και τα πάντα για το βόλεμα των δικών τους και τον πλουτισμό. Τώρα έχουν το θράσος να πηγαίνουν δίπλα στους συλλόγους με στόχο να τους ξεγελάσουν και να πάρουν την ψήφο τους.

- Στο Ληλάντιο η παράταξη της δημάρχου κυρίας Βάκα, πάει για ρεκόρ ψήφων όλων των εποχών. Το Ληλάντιο θα δείξει τον δρόμο και θα δώσει σκληρή απάντηση, στους δήθεν και στα μακιγιαρισμένα πρόσωπα και τις πολιτικές πρακτικές τους.