Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Η κάθε υποψήφια και ο κάθε υποψήφιος, θα πρέπει να μάθουν πως δεν έχουν κανένα δικαίωμα να βρίζουν και να συκοφαντούν άλλους και μάλιστα γενικά και αόριστα.
Όταν συμμετέχεις σε ψηφοδέλτιο και κάποιος συνυποψήφιός σου βρίζει και συκοφαντεί και δεν αντιδράς, είσαι και εσύ συκοφάντης και υβριστής.
Το εγώ δεν έβρισα δεν σε καλύπτει και είναι... φτηνή δικαιολογία.
Έχουμε και λέμε λοιπόν.
Υποψήφιος στην παράταξη Σπύρου συκοφαντεί και μιλάει για εξαγορά συνειδήσεων, για επιταγές και άλλα τρελά.
Τον καλέσαμε να δώσει στοιχεία, αλλά τον πλάκωσε η σιωπή.
Φαίνεται πως κάτι ξέρει ο ίδιος αφού υπηρέτησε το γνωστό "μπακάλικο" όταν πλήρωναν ακόμη και στα καφενεία.
Υποψήφιος της ίδιας παράταξης, βρίζει χυδαία γενικώς και αόριστα. Κάποιον έχει στο μυαλό του, αλλά δεν γράφει το όνομά του, για λόγους που μόνο ο ίδιος ξέρει.
Ο κύριος Σπύρου δεν απομακρύνει κανέναν από τους κυρίους, άρα συμφωνεί μαζί τους και "πληρώνει" όπως όλα δείχνουν τους συκοφάντες.
Υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της κυρίας Παππά βρίζει και συκοφαντεί, απειλεί με κρεμάλες και φυσικά δείχνει τον ρατσισμό του σε κάθε διαφορετικό άνθρωπο από τον ίδιο.
Στο ίδιο ψηφοδέλτιο μια κυρία υποψήφια κατηγορεί άλλους για πολλά και διάφορα, ενώ ξέρει πως η ίδια είναι στην θέση που είναι με ρουσφέτια και εξυπηρετήσεις για τα οποία φρόντισε η μαμά!!!
Πως είναι δυνατόν η κυρία Παππά και τουλάχιστον δύο γνωστοί σε εμένα υποψήφιοι να αποδέχονται, τους ρατσιστές, τους νοσταλγούς της χούντας και του τέως, αλλά και αυτούς οι οποίοι απειλούν ανθρώπους;
Πείτε μας πως μπροστά στα ψηφαλάκια, κλείνουμε αυτιά και μάτια και αποδεχόμαστε και τους βόθρους.