Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

....μικρά, μικρά

 - Στην Δίρφυ και τα Μεσσάπια. Ψαθάς και Μπουροδήμος στηρίζουν τα πάντα στα λάθη του αντιπάλου. Δεν έχουν μα επιδείξουν κάτι δικό τους, κάτι θετικό για τον τόπο και τους δημότες. Πιστεύουν πως ρίχνοντας λάσπη ο ένας εναντίον του άλλου, θα κερδίσουν τις εκλογές!!!! Δεν καταλαβαίνουν άραγε πως μια τέτοια προεκλογική τακτική.... οδηγεί στο πουθενά;

- Κύριοι, δύσκολη η κατάσταση και σε λίγο θα καταλήξει να είναι και επικίνδυνη. Μακάρι να κάνουμε λάθος και όλα να κυλήσουν ομαλά, αλλά δεν το βλέπουμε.

- Αυτοί οι οποίοι ήταν με τον Ψαθά και βρέθηκαν με τον Μπουροδήμο, να μην λένε πολλά, γιατί πολύ όψιμα ανακάλυψαν πως δεν τους κάνει ο Ψαθάς. Το λάθος του Μπουροδήμου είναι το ότι έχει στο ψηφοδέλτιό του δύο πρόσωπα τα οποία δοκίμασαν την τύχη τους ως υποψήφιοι δήμαρχοι και απέτυχαν. Γιατί λοιπόν να είναι στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Μπουροδήμου. Κάποτε πρέπει όλες και όλοι να μάθουν να κλείνουν τον πολιτικό τους κύκλο.

- Ο κύριος Ψαθάς ξέρουμε όλοι πως παίζει πάντα μπάλα, σχεδόν μόνος του, αλλά αυτή την φορά πρόσθεσε και κάποιους άλλους παίκτες στο παιχνίδι.

- Μπουροδήμος και Ψαθάς, έχουν ένα μήνα μπροστά τους, για να δείξουν αν έχουν ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις.