Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

....φαπούλες

 - Μετά μου λέτε να μην σας γράφω. Συγνώμη αλλά δεν θα γίνουμε μαλάκες οι δημότες για να δεχόμαστε τις μαλακίες που λέτε κάποιες και κάποιοι υποψήφιοι. Πάμε λοιπόν να δούμε πότε ανακάλυψε η κυρία Παππά πως η Βάκα είναι ανίκανη, για να διοικήσει τον Δήμο; Σίγουρα το ανακάλυψε όταν η φίλη της στο χώρο της εργασίας της στην Περιφέρειαμ της έδειξε τον δρόμο για να εκδικηθούν τον Φάνη και την Ελενα, γιατί προφανώς ζήτησαν ....θέσεις και δεν τις πήρανε.

- Δεν είναι ικανή η Βάκα τώρα αλλά ήταν ικανότατη όταν την αγκαλιάζαμε και λέγαμε τα καλύτερα γι΄ αυτήν. Κυρία Παππά, αφήστε τους άλλους στην άκρη και πείτε μας για εσάς. Τι προσφέρατε εσείς στα κοινά στον Δήμο Χαλκιδέων; Πότε κάνατε την εμφάνισή σας στο προσκήνιο; Την απάντηση θα σας την δώσει ο λαός και θα είναι περισσότερο σκληρή από αυτή που σας έδωσε όταν ήσασταν υποψήφια βουλευτής.

- Το μόνο που σας σώζει είναι το οτι επιλέξατε και έχετε στο ψηφοδέλτιό σας τον κύριο Φωτάκη Μάνο, με μεγάλη εμπειρία από εκλογικές αναμετρήσεις. Ήταν κι αυτός υποψήφιος βουλευτής και πάτωσε. Τον ξέρουν όμως και οι πέτρες και δεν ταιριάζει με τις αρχές για τις οποίες μιλάτε στην παράταξή σας.

- Ο κύριος Φωτάκης έχει πάντως κάτι καλό.  Σε όποιο ψηφοδέλτιο ενταχθεί, αυτό το ψηφοδέλτιο δεν έχει καμία τύχη. Κυρία Παππά, εμείς τον κύριο Φωτάκη τον συμπαθούμε, γιατί δεν κρύβει τίποτα. Τα λέει όλα. Εσείς συμφωνείτε μαζί του; Περιμένουμε να μας πείτε από πότε καταλάβατε πως η δήμαρχος είναι ανίκανη κι εσείς ικανή.