Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή με υγεία και ψυχραιμία, γιατί υπάρχουν δυσκολίες, αφού αρχίζουν και τα σχολεία και έχουμε και τις εκλογές. Χαλαρά σήμερα και από αύριο Δευτέρα έχει ο Θεός. Πήγε για μαλλί ο κύριος Σπύρου στο θέμα με την δικηγόρο κυρία Πίγγου Ιφιγένεια και βγήκε κουρεμένος. Κύριε Σπύρου, ρίξατε λάσπη στον ανεμιστήρα και πιστέψατε πως κάπου θα κολλήσει. Καλά να πάθετε, αλλά εδώ δεν είναι μόνο ζήτημα ηθικής. με μαύρα θα πληρώνατε κύριε Σπύρου; Αν όχι θα πρέπει να δώσετε στην.... δημοσιότητα την σύμβαση και την πρόσληψη που κάνατε. Αλήθεια πιστέψατε πως όποιος είναι υποψήφιος δήμαρχος, μπορεί να παρανομεί;

- Η υπόθεση αυτή κόστισε πολιτικά στον κύριο Σπύρου και την παράταξή του και το λένε δικοί του άνθρωποι. Λένε πως θέλησε να εκμεταλλευθεί την παρουσία άλλου προσώπου στο ψηφοδέλτιό του, το οποίο έχει σχέση με το περιβάλλον της κυρίας Πίγγου και να κάνει δωρεάν την δουλειά του. Η κάλπη δεν τα συγχωρεί αυτά και θα το διαπιστώσουν όλοι.

- Η κυρία Πίγγου Ιφιγένεια και αυτό μου θυμίζει την συγχωρεμένη μητέρα μου. Ιφιγένεια έλεγαν κι εκείνη.

- Τι έχουμε τώρα; Τίποτα το ιδιαίτερο και πλέον δόθηκε το σύνθημα για αγώνα μέχρι τελικής πτώσης σε όλους τους δήμους.

- Στον Δήμο Διφύων Μεσσαπίων έχει χαθεί η μπάλα. Υποψήφιος με τον νυν δήμαρχο κύριο Ψαθά μας λέει πως πρώτη φορά ο δήμαρχος έχει τόσο ποιοτικό και δυνατό ψηφοδέλτιο και θα πάρει τις εκλογές άνετα, με μια διαφορά 10 μονάδων!!!

- Στον ίδιο Δήμο η πλευρά Μπουροδήμου, δηλώνει αισιόδοξη και πιστεύει πως οι δημότες, δεν θα ψηφίσουν χωρίς να σκεφτούν και χωρίς να ζητήσουν να δούνε τα έργα στην περιοχή τους.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων, μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχουμε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, κάποια πρόταση η οποία θα ταράξει τα νερά και θα δώσει το δικαίωμα στους δημότες να επιλέξουν.

- Το απόγευμα έχουμε τους αγώνες κυπέλλου στις 17:00 
Τα υπόλοιπα αύριο.