Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

...ο μπάρμπα Στέλιος

 - Σας ενοχλώ αρκετά και το καταλαβαίνω, αλλά η αλήθεια πάντα ενοχλεί κι εγώ γράφω αλήθειες.
Προβάλλεις λένε κάποιους υποψηφίους από παρατάξεις που δεν στηρίζεις. Ναι είναι αλήθεια αυτό, αλλά που είναι το κακό;
Προβάλλω κάποιους ανθρώπους τους οποίους εκτιμώ και για κάποιους λόγους, είναι περισσότερο κοντά μου από κάποιους άλλους.
Δεν είμαι αχάριστος και δεν θα γίνω τώρα στα γεράματα.
όσο για το ότι προβάλλω επειδή με πλήρωσαν, σας προκαλώ να τους ρωτήσετε.
Δεν μπορεί κάποιος να πληρώσει τον μπάρμπα Στέλιο, για.... να τον προβάλλει στις εκλογές.
Είναι μεγάλο το κόστος και γιατί να το επιλέξει κάποιος αφού βρίσκει λύσεις και μάλιστα πολύ φτηνές;
Εγώ δήλωσα εδώ και καιρό πως τις εκλογές θα τις κερδίσει στον Δήμο Χαλκιδέων η κυρία Βάκα. Αυτό δεν αλλάζει.
Η κυρία Παππά, αν δεν αλλάξει την πρακτική που ακολουθεί μέχρι σήμερα, δεν θα έχει καμία τύχη και θα είναι στην τρίτη θέση. Αν την αλλάξει, τότε μπορεί να προλάβει και να βρεθεί στην δεύτερη θέση, αφού η παράταξη του κυρίου Σπύρου, δεν κερδίζει έδαφος, αλλά χάνει.
Η κυρία Παππά, περιμένει τα πάντα από τους άλλους, τους οποίους τους θέλει εθελοντές!!!! Να τρέξουν δηλαδή και να πληρώνουν οι άλλοι για να γίνουν νεροκουβαλητές, ενώ ξέρουν πως η παράταξή τους θα είναι στα πολύ χαμηλά και στην καλύτερη μπορεί να εκλέξει 3 συμβούλους.
Ο κύριος Σπύρου, στηρίχθηκε σε κάποιους ανθρώπους από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά στην συνέχεια αφού είδε πως δεν του βγαίνουν τα κουκιά και δεν θα μπορούσε να έχει ούτε 200 υποψηφίους, έκανε συνεταιρισμό με τον κύριο Τζαφέρο του ΣΥΡΙΖΑ και μην μας πει όχι, αφού μέχρι και το λογότυπο άλλαξε.
Υπάρχει συμφωνία μεταξύ τους, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχει αξία να γράψουμε κάτι, αφού η ΣΠΥΡΟΥ & ΤΖΑΦΕΡΟΥ ΑΕ, δεν πρόκειται να κερδίσει τις εκλογές. Ο κύριος Σπύρου θα καταφέρει να είναι ο ίδιος στο συμβούλιο ως επικεφαλής παράταξης και να έχει δίπλα του 3 - 4 Συριζαίους οι οποίοι από ανάγκη βρέθηκαν στο ψηφοδέλτιο, αφού απέτυχαν στις Εθνικές εκλογές και δεν είχαν καμία τύχη στις Περιφερειακές με τον Γκλέτσο.
Κύριε Σπύρου αμφιβάλλεις πως οι Συριζαίοι θα στηρίξουν μια τετράδα υποψηφίων και θα αφήσουν απ΄ έξω ανθρώπους που σε έφεραν υποψήφιο;;;