Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

....μαζέψου

 - Τελικά όταν ο άνθρωπος μισεί όποιον δεν συμφωνεί μαζί του, είναι κακός στην ψυχή και καταλήγει υβριστής συκοφάντης και όλα τα σχετικά. Είναι αυτό που λέει ο λαός και συγχωρέστε μας που θα το γράψουμε, 'πούστης στην ψυχή".
Αυτός είναι ο Γιώργος από το Μπούρτζι, ο οποίος βρίζει καθημερινά ακόμη και ανθρώπους που τον βοήθησαν αρκετά. 
Αποκαλεί λαμόγια, ανθρώπους οι οποίοι δεν έδωσαν ποτέ δικαιώματα και μάλιστα κάνει και διαχωρισμούς. 
Δεν αποκαλεί λαμόγια και μάλιστα στηρίζει υποψηφίους συμβούλους οι.... οποίοι ψήφισαν ενάντια σε αυτά που ήθελε ο Γιώργος από το Μπούρτζι και η παράταξη του κυρίου Σπύρου.
Γιώργο από το Μπούρτζι, είσαι μεγάλο λαμόγιο και το γράφουμε ευθέως. Δεν σου φταίει κανένας Μητσοτάκης, κανένας περιφερειάρχης, κανένας δήμαρχος και κανείς δημοτικός σύμβουλος.
Είσαι λαμόγιο, γιατί καλύπτεις αυτούς που αγόρασαν οικόπεδα πάνω στο Λήλα ποταμό και έχτισαν εκεί τα σπίτια τους. Η φύση θα πάρει την εκδίκησή της και αυτό συμβαίνει. 
Γιώργο την απάντηση σου την έδωσε ο Ελληνικός λαός δύο φορές στις Εθνικές εκλογές του 2023 και θα σου την δώσει και πάλι στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Να μην ξεχάσουμε να γράψουμε πως είσαι και κωλοτούμπας, γιατί έχεις περάσει από όλα τα κόμματα και όλες τις δημοτικές παρατάξεις εκτός από το ΚΚΕ. Φαίνεται πως στο ΚΚΕ τρως πόρτα, γιατί κάτι τύπους σαν κι εσένα δεν τους θέλουν.
Στο ρωτάμε ευθέως. Ο Θεοφάνης ο οποίος ψήφισε ΝΑΙ στην μελέτη και είναι υποψήφιος με τον Σπύρου, είναι λαμόγιο ή όχι; Εμείς γράφουμε ονόματα, εσύ μπορείς ή είσαι λαμόγιο κότα;;;;