Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας Ψυχραιμία και υπομονή, αφού τελειώνει ο γολγοθάς των εκλογών για το 2023, σε 4 μέρες και την σημερινή. Την Παρασκευή τα μεσάνυχτα τελειώνει επίσημα η προεκλογική περίοδος. Ότι έχουν να μας πούνε όλες και όλοι οι υποψήφιοι, θα μας το πούνε και μετά θα μας αφήσουν ήσυχους και ήρεμους, να αποφασίσουμε για το τι θα ρίξουμε στην κάλπη και τι στην σακούλα των σκουπιδιών που θα.... είναι στο παραβάν του εκλογικού κέντρου.

- Τα πιστεύει κανείς αυτά; Μέχρι ν΄ αρχίσει η καταμέτρηση το βράδυ της Κυριακής δεν σταματάμε καθόλου και προσπαθούμε να κερδίσουμε έστω την τελευταία ψήφο. Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Δυνατά μέχρι το βράδυ της Κυριακής και ραντεβού με την νίκη, για την Έλενα Βάκα και τον Φάνη Σπανό.

- Χθες είχε την κεντρική του ομιλία ο κύριος Σπύρου και για μια ακόμη φορά, φάνηκε πως δεν το έχει. Είναι αλήθεια πως προσπαθεί, αλλά είναι αμήχανος και χωρίς προτάσεις και επιχειρήματα. Όσο για τον κόσμο, δεν ήταν αυτός που περίμεναν, αν και έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Το Γιώργο χάσαμε θα είναι και πάλι η ατάκα που θα κυκλοφορεί το βράδυ της Κυριακής.

- Η κυρία Βάκα θα μιλήσει στην παραλία το βράδυ της Παρασκευής και είναι βέβαιο πως από την γέφυρα θα ξεκινάει η λαοθάλασσα και θα φτάνει μέχρι εκεί που θα βλέπει το μάτι της δημάρχου και πιστέψτε μας βλέπει μακριά.

- Σήμερα ο μπάρμπα Στέλιος θα αναφερθεί σε αυτούς που για κάποιους λόγους, είχαν στο νου τους να ψηφίσουν την κυρία Παππά ή να μην πάνε καθόλου να ψηφίσουν. Θα διαβάσουμε το μήνυμα που θα στείλει και βλέπουμε.