Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

....ο μπάρμπα Στέλιος

 - Καλημερούδια, σε αυτούς που πραγματικά με αγαπάνε και με προσέχουν, αλλά και σε αυτούς που πραγματικά με μισούν, αλλά τους είμαι απαραίτητος, τόσο πολύ, όσο και η δόση για έναν χρήστη ουσιών.
Με βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά τους είμαι απαραίτητος πρωί μεσημέρι βράδυ και όπως θα έλεγε ο γιατρός μας, μας διαβάζουν πριν τον πρωινό τους καφέ, πριν το γεύμα τους και πριν το δείπνο και κάποιες νύχτες, με βλέπουν στον ύπνο τους και μπαίνουν να διαβάζουν αυτά που έγραψα.
Πάντως την σύγχυση που προκάλεσε σε κάποιους η αθώωση..... του πρώην δημάρχου Κύμης κυρίου Θωμά, εγώ μέχρι σήμερα δεν την έχω προκαλέσει σε κανέναν!!!
Πανικός στο στρατόπεδο Μπουραντά- Μπαράκου, αφού τον ήθελαν καταδικασμένο και όχι αθώο και μάλιστα ελάχιστες μέρες πριν την Κυριακή των Δημοτικών Εκλογών.
Δεν παρακολουθώ στενά την προεκλογική διαδικασία στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου, αλλά επιτρέψτε μου να γράψω, πως ο Δημήτρης Θωμάς θα κερδίσει τις εκλογές, γιατί μετά και την δικαστική απόφαση, οι δημότες Κύμης Αλιβερίου, θα θελήσουν να στείλουν ένα μήνυμα στην απέναντι πλευρά, για την αδικία σε βάρος του πρώην δημάρχου.
Ο πανικός είναι από χθες φανερός, στους ανθρώπους Μπουραντά και Μπαράκου και δεν μπόρεσαν να τον κρύψουν.
Κάποιοι μάλιστα, φαίνεται πως δεν πήραν τα χάπια τους πριν ακούσουν την απόφαση του δικαστηρίου και έτσι ξέφυγαν από κάθε όριο.
Προσωπικά βλέπω να επιστρέφει θριαμβευτικά  ο κύριος Δημήτρης Θωμάς στη θέση του δημάρχου και αν μου επιτρέπει θα του στείλω ένα μήνυμα.
Θα βρει πολλά στο Δήμο και θα μπορέσει να στείλει πολλούς στην δικαιοσύνη, για να καταλάβουν τι σημαίνει να είσαι για σχεδόν 10 χρόνια κατηγορούμενος.
Κύριε Θωμά, αγαπητέ Δημήτρη σου εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές, αλλά η τιμωρία τους θα είναι η ψήφος των δημοτών, μετά και την δικαίωσή σου.