Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

.....σουτάκια

 - Ο ΚΥΖΙΚΟΣ είχε και αυτός την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από την ομάδα των ΚΑΘΕΝΩΝ με 1 - 0. ο ΚΥΖΙΚΟΣ παραμένει πρώτος με 3 βαθμούς περισσότερους από τους ΚΑΘΕΝΟΥΣ. Πάντως τώρα οι μόνες αήττητες ομάδες στα πρωταθλήματα της Εύβοιας, είναι ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού στον 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας και..... ο Άγιος Λουκάς στον 4ο όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας.

- Ο ΔΥΣΤΟΣ  έχασε έδαφος, αφού ήρθε ισόπαλος με τον ΟΛΥΜΠΟ Γυμνού και έτσι ο ΛΗΛΑΣ είναι πρώτος και έχει 6 βαθμούς διαφορά από τον ΔΥΣΤΟ.

- Δεν υπάρχει κανένα μπέρδεμα και κανένας γρίφος κύριοι. Αν ο πρωταθλητής Εύβοιας ανέβει στην Γ΄ Εθνική και δεν υποβιβαστεί η ΑΡΤΑΚΗ, τότε θα ανέβουν από την Β΄ Κατηγορία στην Α΄ 4 συνολικά ομάδες, δηλαδή οι δύο πρώτες του κάθε ομίλου. Με τα σημερινά δεδομένα ανεβαίνουν ΚΥΖΙΚΟΣ και ΚΑΘΕΝΟΙ από τον 1ο όμιλο, ΛΗΛΑΣ και ΔΥΣΤΟΣ από τον 2ο όμιλο.

- Σε περίπτωση που ο πρωταθλητής δεν ανέβει κατηγορία, τότε θα ανέβουν οι δύο πρωταθλήτριες από την Β΄ Κατηγορία και οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν στην 2η θέση θα δώσουν μεταξύ τους μπαράζ και θα ανέβει ο νικητής στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ.