Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Καλή εβδομάδα

 - Να έχετε όλες και όλοι μια καλή μέρα και ακόμη καλύτερη εβδομάδα. Τώρα που δεν έχουμε εκλογές, δεν έχουμε σε εξέλιξη τοπικά πρωταθλήματα και δεν κυνηγάνε τίποτα πλέον σε τίτλους οι μεγάλοι ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟ και ΑΕΚ, ας κοιτάξουμε τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ κι ας μην ξεχνάμε και προσωπικά τον κ. Κασσελάκη, ο ....οποίος κάλεσε δίπλα του την Ζωή για να την έχει από κάτω του και πιστεύει πως θα την πείσει!!!
Στέφανε πρέπει να το καταλάβεις. Δεν πείθεις κανέναν απολύτως. Πλάκα σου κάνουν όλοι κι επειδή εσύ με κάτι θέλεις να παίζεις, είσαι δηλαδή παιχνιδιάρης, σ΄ αφήνουν να παίζεις με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στις Εθνικές εκλογές Στέφανε, μετά από 3 χρόνια, εσύ αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ, θα τον έχεις κοντά στο 10% και το πιθανότερο σε μονοψήφιο ποσοστό και θα συνεχίσεις να δείχνεις το τι σημαίνει το να είναι κάποιος "απολιτίκ".
Στέφανε το ήρθα για να μείνω το είπανε πολύ, αλλά στο τέλος δεν έμειναν.
Εσύ πάντως  θα διαπιστώσεις σύντομα πως στην Ελλάδα ισχύει το όχι όπως ήξερες αλλού, αλλά όπως εδώ τα βρήκες.
Υπάρχει φυσικά και άλλος πολιτικός χώρος, ο οποίος προσπαθεί να δημιουργηθεί με συνεργασία άλλων, αλλά όσο κι αν ενώσεις "τα αποκόμματα", δεν πρόκειται να δημιουργήσεις πολιτικό κόμμα, με το οποίο θα μπορέσεις να διεκδικήσεις την ψήφο των πολιτών.