Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

φαπούλες

 - Το έχουμε ξαναγράψει πάρα πολλές φορές, αλλά δεν πειράζει να το ξαναγράψουμε μία ακόμη. Δεν είναι κακό να στηρίζεις ένα πολιτικό κόμμα ή μια αυτοδιοικητική παράταξη, αλλά θα πρέπει να μάθεις πως έχει δικαίωμα και κάποιος άλλος, να στηρίζει άλλο κόμμα και άλλη.... αυτοδιοικητική παράταξη.

- Εμείς ακούμε με προσοχή τους πάντες και σεβόμαστε τις απόψεις τους όποιες κι αν είναι αυτές. Ποτέ δεν συμφωνήσαμε όμως με αυτούς οι οποίοι κάθε χρόνο κάνουν και από μία κωλοτούμπα και πάνε από κόμμα σε κόμμα και από παράταξη σε παράταξη. Αυτές οι κυρίες και αυτοί οι κύριοι που το κάνουν αυτό, ας μην θέλουν να μας κάνουν και μαθήματα, γιατί αν αρχίσουμε και γράφουμε, θα χρειασθεί ν΄ αλλάξουν περιοχή.

- Να δώσουμε ένα και μόνο παράδειγμα. Αυτοδιοικητικοί, γυναίκες και άνδρες, που έσερναν πολλά στην δήμαρχο κυρία Βάκα και τους συνεργάτες της, βρέθηκαν στην παράταξή της και βολεύτηκαν σε μια θεσούλα και άνθρωποι οι οποίοι είχαν βολευτεί σε θεσούλες, βρέθηκαν απέναντί της στις τελευταίες εκλογές και είπαν τα χειρότερα.

- Κυρίες και κύριοι βολεμένοι, σταματήστε τις μπούρδες, γιατί δεν σας εξυπηρετεί να αρχίσουμε τα μπούρου μπούρου.