Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Καλή εβδομάδα

 - Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε όλες και όλοι και να προσέχετε την υγεία σας. Απίστευτα πολλά τα προβλήματα όλων και τώρα που αρχίζουν τα σχολεία, θα γίνουν περισσότερα. 
Καλή δύναμη, καλό κουράγιο και να μην ξεχνάτε πως όσο φταίει μια κυβέρνηση, άλλο τόσο φταίει και η αντιπολίτευση η οποία δεν πείθει, αφού δίνουν την μάχη....όχι για να λύσουν προβλήματα των πολιτών, αλλά για να πάρουν καρέκλες στα κόμματά τους.
Βγαίνουν και μιλάνε οι Κασσελάκης και Ανδρουλάκης, την ώρα που τους αμφισβητεί το ίδιο τους το κόμμα!!!
Κύριοι, όταν δεν μπορείτε να πείσετε τους κομματικούς σας φίλους, πως θα πείσετε τον λαό;
Τα ίδια και στους Δήμους και στις Περιφέρειες. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση και μάλιστα ούτε ίχνος αντιπολίτευσης με προτάσεις σοβαρές και υλοποιήσιμες.
Εδώ στους Δήμους της Εύβοιας, έχουμε μια αντιπολίτευση η οποία λέει ΝΑΙ σε όλα τα αιτήματα των δημοτών και βλέπει μόνο τα στραβά. 
Στα λόγια είναι όλες και όλοι καλοί, αλλά στην πράξη, ζούνε στην κοσμάρα τους και για να κάνουν καμιά βόλτα με το σκάφος τους.
Όσο για τις κυρίες και τους κυρίους που φροντίζουν να παριστάνουν κάποιους, πληρώνοντας με λεφτά των δημοτών, την διαφήμισή τους, είναι πραγματικά να τους λυπάσαι, αλλά δεν τους ενδιαφέρει. Χρήμα να μπαίνει στον λογαριασμό τους και όλα καλά.