Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Καλημέρα

 - Καλημέρα σε όλες και όλους.
Η κυβέρνηση πρέπει να το πάρει αλλιώς, τώρα που δεν υπάρχει αντιπολίτευση, τώρα που ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ψάχνουν να βρούνε τρόπο να παραμείνουν όρθια, γιατί για να γίνουν κόμματα εξουσίας θα χρειασθούν καμμιά 10ετία κι αν τα καταφέρουν.
Λοιπόν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πρέπει να ξεκινήσουν από... τα απλά και να μπορέσουν να εμπιστευτούν τον θεσμό της Ελληνικής οικογένειας και να την ενισχύσουν όσο καλύτερα μπορούν
Καθαρές κουβέντες κύριε Πρωθυπουργέ.
Η κυβέρνηση μοιράζει εκατομμύρια χωρίς κανέναν έλεγχο και σε ανθρώπους οι οποίοι όχι μόνο δεν ψάχνουν για δουλειά, αλλά έγιναν επαγγελματίες των επιδομάτων, με τις πλάτες των τετραέξυπνων, οι οποίοι φουσκώνουν αρκετά των τραπεζικό τους λογαριασμό.
Κύριε πρωθυπουργέ, κάτι δεν πάει καλά σίγουρα.
Τα χρήματα που μοιράζει χωρίς έλεγχο η κυβέρνηση, οδηγούν αυτούς που τα παίρνουν, να μη ν θέλουν να πάνε σε δουλειές.
Κύριε Πρωθυπουργέ, να το ξεκαθαρίσουμε.
Εμείς πολύ σύντομα θα αποκαλύψουμε πολλά και διάφορα, αλλά υποπτευόμαστε πως στα υπουργεία τα ξέρουν όλα.
Μπορεί σήμερα να είναι Παρασκευή και 13, αλλά χθες Πέμπτη ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ του Βαγγέλη Ντόβολη, κέρδισε 1 - 2 στο στάδιο Χαλκίδας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και την Κυριακή παίζει πάλι εκτός έδρας με την Κάρυστο και ο νικητής θα πάει στον τελικό. Το άλλο ζευγάρι είναι ΣΤΑΥΡΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ. Και αυτός ο αγώνας την Κυριακή και επίσης ο νικητής θα πάει τελικό.
Στο Σταυρό περιμένουν πως και πως τον Νίκο Κιαπέκο, ο οποίος ήταν ο πρώην προπονητής τους. για να δούμε αν ο Κιαπέκος κάνει το 3 στα 3 εκτός έδρας και θα οδηγήσει το Μαντούδι στον τελικό.
Το Μαντούδι απέκλεισε την ΙΣΤΙΑΙΑ εκτός έδρας στα πέναλτι, την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ εκτός έδρας στην παράταση και τώρα θα παίξει πάλι εκτός στον Σταυρό.