Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Καλή Κυριακή

 - Καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή με τις οικογένειές σας. Να μην ξεχάσουμε πως σήμερα έχουμε ποδόσφαιρο και εκτός από το ΠΑΟΚ - ΠΑΟ έχουμε και τους αγώνες για Κύπελλο με σημαντικούς αγώνες.
ΚΑΡΥΣΤΟΣ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και ΣΤΑΥΡΟΣ -  ΜΑΝΤΟΥΔΙ είναι οι δύο αγώνες που θα δώσουν το ζευγάρι του τελικού, για το... Κύπελλο της Α΄ Κατηγορίας
Για το ΣΤΑΥΡΟΣ - ΜΑΝΤΟΥΔΙ διαβάσαμε πολλά, αλλά δεν θα μπορέσουν να προκριθούν και οι δύο ομάδες.
Η μία θα περάσει και η άποψή μας είναι πως ο αγώνας αυτός θα έχει και περισσότερα από 1 ή 2 γκολ και δεν θα είναι αμφίρροπος.
Ο ΚΥΖΙΚΟΣ πέρασε το εμπόδιο της ΚΑΝΗΘΟΥ και μάλιστα με 5 - 0 και τώρα θα αντιμετωπίσει την ομάδα της ΔΡΟΣΙΑΣ.
Διαβάσαμε κάποια σχόλια για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και δεν συμφωνούμε καθόλου.
Αυτοί που τα γράφουν, καλά θα κάνουν να σταματήσουν, γιατί μπορεί να λένε πως θέλουν τον ΗΡΑΚΛΗ πολύ ψηλά, αλλά δεν έκαναν κάτι όταν έπρεπε για να κρατηθεί εκεί που ήταν και φυσικά δεν έκαναν τίποτα για να συνεχίσει να υπάρχει έστω και στην Γ΄ Κατηγορία της Εύβοιας.
Οι άνθρωποι που ανέλαβαν ώστε ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών να συμμετέχει στο πρωτάθλημα ξέρουν πως ξεκίνησαν από το μηδέν, ώστε σιγά σιγά η ομάδα να βρεθεί και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.
Είναι δεδομένο λοιπόν το ότι πρέπει να στηρίξουν αυτά τα παιδιά που δέχθηκαν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και όχι να τα υποτιμούν.
Τι κακό έκαναν αυτοί που έγραψαν δυο καλά λόγια για την ομάδα;
Μπορεί η ομάδα να μην έγινε Μπαρτσελόνα, αλλά είναι στο γήπεδο και χθες απέκλεισε τον Ρομαϊκό ο οποίος είναι σε μεγαλύτερη κατηγορία. Δεν έπρεπε να πούνε ένα μπράβο στα παιδιά;
Καλή Κυριακή.