Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

μικρά, μικρά

 - Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε, με την γραμμή που έδωσε η Δημοτική Αρχή στο Δήμο Χαλκιδέων, για το apopsignomi. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις όποιες αποφάσεις του και για ποιους βάζει στην μαύρη λίστα και ποιους πληρώνει με τα χρήματα των.... δημοτών, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

- Εμείς συνεχίζουμε και θα κριθούμε όταν έρθει η ώρα και όχι τώρα. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε για εκλεγμένους οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να πούνε όχι, γιατί απλά η κατάσταση τους βολεύει. Τους βολεύει η θέση, τους βολεύει ο μισθός, τους βολεύει η δυνατότητα των απευθείας αναθέσεων.

- Η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα, θα αντιμετωπισθεί από εμάς, όχι σαν εχθρός, όχι σαν αντίπαλος, αλλά ως δήμαρχος που δεσμεύτηκε για κάποια πράγματα. Εμείς την κυρία Βάκα πιστέψαμε και δεν το κρύψαμε ποτέ. Τώρα όλα δείχνουν πως δεν είμαστε χρήσιμοι, γιατί τώρα όλες και όλοι είναι με την παράταξη Βάκα. Οι περισσότεροι όμως ήταν απέναντι στις εκλογικές αναμετρήσεις και δεν μπόρεσαν να τις κερδίζουν. Τώρα φαίνεται πως πήγαν με την κυρία Βάκα και θα την στηρίξουν αν θα είναι και πάλι υποψήφια. Τους ευχόμαστε να τα καταφέρουν.