Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Έχει δίκιο ο κ. Ακριτίδης

 - Δεν θα πάρουμε το μέρος κανενός, ακόμη κι αν αυτός είναι ο κύριος Ακριτίδης, ο οποίος έχει την εκτίμηση του κόσμου του ποδοσφαίρου της Εύβοιας και ο οποίος έχει αποδείξει πως ξέρει καλά το ποδόσφαιρο και είναι από τους λίγους προπονητές που δουλεύει με νέα παιδιά.
Αγανακτισμένος μίλησε στον Μανώλη Βέττα για την .....κατάργηση του διπλώματος C PLUS από την ΕΠΟ και το ότι δεν μπορεί να είναι στον πάγκο της ομάδας του (ΚΥΖΙΚΟΣ) την οποία ο ίδιος οδήγησε στην Α΄ Κατηγορία Εύβοιας.
Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη με αυτά τα διπλώματα, αλλά διαβάσαμε στην σελίδα του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας πως ο κ. Ακριτίδης έχει δίπλωμα C PLUS.
Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με τα διπλώματα και τις κατηγορίες, αλλά η ΕΠΟ και οι ΕΠΣ σε όλοι την Ελλάδα, κάθε χρόνο ανοίγουν και κλείνουν παράθυρα για να βολέψουν ομάδες και προπονητές.
Η περίπτωση Ακριτίδη έχει ειδικό βάρος και θα πρέπει η ΕΠΣ  Εύβοιας να φροντίσει ώστε ο κύριος Ακριτίδης να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, αφού την πήρε στην Β΄ Κατηγορία και ήταν αυτός που την οδήγησε στην Α΄ Κατηγορία.
Αν θυμόμαστε καλά, ο κανονισμός σε κάποιο άρθρο λέει πως προπονητής ο οποίος ανεβάσει κατηγορία μια ομάδα, μπορεί να συνεχίσει άσχετα με το δίπλωμα που διαθέτει.
Κύριοι, ο κ. Ακριτίδης δεν είναι μικρός σε ηλικία, για να του ζητήσουμε να καθίσει και πάλι στα θρανία και να εξεταστεί για να πάρει ένα δίπλωμα για τα τοπικά πρωταθλήματα.
Αν κάποιος αμφισβητεί τον κύριο Ακριτίδη ανθρώπινα και ποδοσφαιρικά, ας βγει να το πει, να τελειώνουμε.
Οι παρανομίες της κάθε ΕΠΣ και των διοικήσεων των ομάδων στο θέμα των προπονητών είναι άλλες κι αν κινηθούν οι διαδικασίες τότε θα κλάψουμε πολλοί και θα χρειασθεί να επιστρέψουν και χρήματα.