Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

σουτάκια

 - Καλέ μου άνθρωπε, να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα και να μην γράφουμε μπούρδες, για να κάνουμε τον καλό προς όλους. Η Κάρυστος προσπαθεί αυτή την χρονιά να έχει ρόλο πρωταγωνιστή και αν μπορέσει να πάρει τίτλους. Δεν θα είναι εύκολο αυτό και να γράψουμε αλήθειες, για τον αγώνα της Κυριακής. Τις δηλώσεις του προέδρου της φιλοξενούμενης ομάδας δεν τις ....σχολιάζω, γιατί αν η ΕΠΣΕ ξέρει ανάγνωση, θα έπρεπε ήδη να τον είχε καλέσει σε απολογία.

- Θα σχολιάσω όμως αυτό που είπε ο πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδας και δεν τιμά τον ίδιο, δεν τιμά την ομάδα, δεν τιμά την πόλη και την Δημοτική Αρχή γενικότερα, αλλά υποχρεώνει πλέον και την διοργανώτρια αρχή και το τμήμα της Περιφέρειας που δίνει άδειες διεξαγωγής αγώνα, να μας πούνε πως είναι δυνατόν να μην νυπάρχουν τουαλέτες για τον κόσμο που πάει στο γήπεδο.

- Κύριε πρόεδρε, μια ομάδα που θέλει να κάνει βήματα μπροστά, αυτά τα θέματα πρέπει να τα λύνει. Με αυτά που είπατε βάλατε τα χεράκια σας και βγάλατε τα ματάκια σας. Φροντίστε τώρα να υπάρχουν τουαλέτες στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, γιατί θα έχετε προβλήματα.