Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

ο μπάρμπα Στέλιος

 - Αγαπητέ Χρήστο, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και με ξέρεις πολύ καλά.
Σ΄ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, αλλά σε καμία περίπτωση, δεν θα ακολουθήσω την προτροπή σου.
Καλέ μου άνθρωπε, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, αφού εκεί στην ΕΠΣ Εύβοιας, έχουν στόχο, να με φιμώσουν και να με πιέσουν, ώστε να υλοποιήσουν το σχέδιο που έχουν και να φοβηθώ, ώστε να κάνουν την....δουλειά τους.
Φυσικά και αυτό το σχέδιο δεν το ξέρουν υπάλληλοι, αλλά και μέλη του ΔΣ τα οποία συμφώνησαν για την δίωξή μου.
Δύο τρεις είναι αυτοί που το οργάνωσαν και με τον δικό τους τρόπο απέσπασαν και υπογραφές άλλων.
Αυτά στην αρχή, γιατί μετά κάποιοι ενημερώθηκαν με κάθε λεπτομέρεια και τώρα δεν έχουν καμία δικαιολογία.
Επειδή προφανώς ενημερώθηκαν οι εμπνευστές αυτού του σχεδίου, δεν προχώρησαν όπως είχαν πει, ώστε να βρεθούμε στις δικαστικές αίθουσες και επιλέγουν να προχωρήσουν με τον γνωστό τρόπο, ο οποίος απλά δεν μας τρομάζει γιατί ξέρουν πως δεν έχουμε χρήματα για να τους πληρώσουμε.
Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, εμείς δεν θα προσκυνήσουμε κανέναν και θα προχωρήσουμε εναντίον τους.
Θα αποκαλύψουμε στις αρμόδιες αρχές, ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι οργάνωσαν τις απειλές και την φίμωσή μας.
Αν δεν έχουν να κρύψουν κάτι και είναι σε όλα εντάξει, θα καταθέσουν εκεί που πρέπει και θα δούμε αν θα καταφέρουν να καλύψουν αυτά που έκαναν.
Επειδή δεν μπορούμε να αφήσουμε ήσυχο κανέναν από τους 13 που υπέγραψαν εναντίον μας, θα ζητήσουμε ευθύνες από τον καθένα χωριστά.
Όσο για τους διαιτητές, θα γράψουμε και για τα όσα συνέβησαν στην συνάντηση που είχαν "οι μεν και οι δε". Οι μεν είναι αυτοί που είχαν εκδιωχθεί πρώτοι, ως άνθρωποι του Παπακωνσταντίνου και ως οι ανίκανοι για να κάνουν ορισμούς κλπ και οι δε, αυτοί που ήταν για χρόνια οι εκλεκτοί των διοικούντων και εκδιώχθηκαν κι αυτοί, για να φέρουν τους μεν!!!! Λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες.