Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Καλή εβδομάδα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. Όσοι είσθε διαιτητές του Συνδέσμου Εύβοιας μην ξεχάσετε πως η Επιτροπή Διαιτησίας, σας κάλεσε για εκπαιδευτικό μάθημα και θα πρέπει να το... παρακολουθήσετε.

- Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Εύβοιας κ. Αθανάσιος Παπακυριάκος, σφύριξε για πρώτη φορά μετά από καιρό και μάλιστα σε τρεις αγώνες, οι οποίοι και οι τρεις τελείωσαν ισόπαλοι!!!

- Πρόεδρο το ΠΑΣΟΚ δεν απέκτησε ακόμη, αφού θα τον εκλέξουν στην επαναληπτική ψηφοφορία, με υποψηφίους τον κύριο Ανδρουλάκη και τον κύριο Δούκα.

- Στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Τζάκρη μίλησε στην Κεντρική Επιτροπή για την υποψηφιότητα Κασσελάκη και είπε διάφορα για μεθοδεύσεις, για να της απαντήσει η κυρία Γεροβασίλη κατάλληλα.
Κατά την άποψή μας, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία τύχη για να ανακάμψει, αφού αν εκλεγεί ο Κασσελάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει κόμμα Ι.Χ., ενώ αν εκλεγεί κάποιος άλλος, τότε ο Κασσελάκης και όσοι τον ακολουθούν, θα πιέσουν να κάνει νέο κόμμα!!!!

- Ο κύριος Κώστας Μαρκόπουλος δεν μας εντυπωσιάζει με τις δηλώσεις που έκανε για την ΝΔ και την απουσία Καραμανλή και Σαμαρά από εκδήλωση της ΝΔ. Κύριε Μαρκόπουλε, δηλώσεις να κάνετε για τις δικές σας αποτυχίες και όχι για κόμμα το οποίο το έχετε προδώσει πολλές φορές. Τον εαυτούλη σας κοιτάτε και όχι το κόμμα. Λέγατε πολλά και για τον Φάνη και οι πολίτες σας έδωσαν σκληρή απάντηση. Για την ΝΔ αποφασίζουν οι Νεοδημοκράτες και όχι αυτοί οι οποίοι πάνε από εδώ και από εκεί.

- Όσο για τον Κώστα Καραμανλή, να ξέρετε πως δεν θα πουλήσει ποτέ τους Νεοδημοκράτες, γιατί ούτε κωλοτούμπας είναι, ούτε και έχει ανάγκη να κάνει αντιπολίτευση.