Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

φαπούλες

 - Θέλετε αποδείξεις για όσα γράφουμε για τον Δήμο Χαλκιδέων; Πολύ ευχαρίστως να σας τις δώσουμε, για να μην έχετε παράπονα. Πάμε λοιπόν.

- Καθαριότητα. Δυστυχώς δεν πάει καλά, αφού δεν ξέρουμε που να πάμε τα σκουπίδια, αφού πήραμε προσωπικό από την καθαριότητα και το βάλαμε στα γραφεία, αφού έχουμε.... περισσότερους "ελεγκτές, από τους ελεγχόμενους", αφού οι αρμόδιοι για την καθαριότητα δεν ανήκουν σε αυτούς που πίστευαν και στήριζαν το πρόγραμμα της παράταξης Βάκα.

- Υδρευση. Μπαχαλομπάχαλο γενικώς. Πληρώνουν λίγοι και απολαμβάνουν πολλοί και έτσι χρωστάνε παντού. Χαρατσώνουν τους δημότες, για να δίνουν καλούς μισθούς και φυσικά για να πληρώνουν προμηθευτές και εργολάβους.

- Οδικό δίκτυο. Μπαλώματα παντού και καμία οργάνωση, αφού ασφαλτοστρώθηκαν δρόμοι και σε 2-3 μήνες τους έσκαψαν για τις υποδοχές της αποχέτευσης!!!!

- Κοινωνική πρόνοια, ΑΜΕΑ κλπ. Δυστυχώς καμία προσπάθεια. Δεν γνωρίζει ο Δήμος, πόσοι δημότες είναι άνεργοι, πόσοι δημότες ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας, πόσοι δημότες δεν μπορούν να ετοιμάσουν ένα τοστ για να έχουν τα παιδιά τους στο σχολείο. Φυσικά ούτε κουβέντα για τα ΑΜΕΑ. Κάνουν κάτι εκδηλώσεις για φωτογραφίες και δυστυχώς όλα στην τύχη τους.

- Αθλητισμός. Μαγαζάκια παντού και δημόσιες σχέσεις με "τους μαγαζάτορες". Το αθλητισμός για όλους, πάει περίπατο, αφού ακόμη και τα κλειδιά των δημοτικών χώρων άθλησεις τα έχουν "οι μαγαζάτορες".

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο Δήμος πάντα έτσι λειτουργούσε, αλλά πιστέψαμε στην δήμαρχο και τους συνεργάτες της. Δυστυχώς άρχισε η δεύτερη θητεία και όλα δείχνουν πως δεν θέλουν, γιατί εμείς δεν πιστεύουμε πως δεν μπορούν.