Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Καλή Κυριακή

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας.
Επειδή δεχθήκαμε αρκετά τηλεφωνήματα για τα όσα γράψαμε για τα άτομα της ΕΠΣΕ που μας έστειλαν εξώδικο πρέπει να γράψουμε πως οι αναγνώστες μας, έχουν παρατηρητικότητα.
Διαπίστωσαν πως από το ΔΣ της ΕΠΣΕ μόνο ο.... κ. Γιάννης Λάμπρου δεν υπέγραψε το εξώδικο, αλλά στην θέση του υπέγραψε ο κ. Χαρμαντάς, ο οποίος είναι αναπληρωματικός και ο οποίος ούτε καν μας ξέρει!!!!
Ο κ. Λάμπρου είναι αλήθεια πως από την ώρα που αρνήθηκε να υπογράψει το εξώδικο, οδηγήθηκε σε παραίτηση από την θέση του αντιπροέδρου και από τότε είναι στον μαυροπίνακα των προεδρικών.
Έχουμε λοιπόν τεράστια ηθική υποχρέωση να αποδείξουμε πως ο κύριος Λάμπρου, θα δικαιωθεί και προσπάθησε να προστατέψει και τους υπόλοιπους, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι θα βρεθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Για να είμαστε δίκαιοι, οι άνθρωποι του ΔΣ της ΕΠΣΕ, ζήτησαν και από την τότε Επιτροπή Διαιτησίας, Καρατζάς, Μαργαρίτη, Φώτης, να υπογράψουν το εξώδικο, αλλά τα μέλη της Επιτροπής αρνήθηκαν,
Ο κύριος Χαρμαντάς ο οποίος υπέγραψε και ο οποίος δεν είναι μέλος του ΔΣ, προφανώς και υπέγραψε για να είναι στην παρέα την προεδρική, αφού έτσι θα μπορούσε να είναι μέσα στα πράγματα και να είναι ταυτόχρονα και μέλος του ΔΣ της ΑΕ Ληλαντίου και κοντά στις Μικτές της ΕΠΣΕ!!!! Φυσικά ως πατέρας θέλει και το καλό του παιδιού του, το οποίο είναι στην οικογένεια των βοηθών διαιτησίας.
Όσο για τις δύο κυρίες, υπαλλήλους της ΕΠΣΕ, λυπούμαστε ειλικρινά, γιατί υπέγραψαν εναντίον μας, ενώ πουθενά δεν κάνουμε αναφορά στο όνομά τους, ενώ αντιθέτως δεν αντέδρασαν καθόλου, όταν άνθρωποι που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν μέλη του ΔΣ έγραφαν τα χειρότερα εναντίον τους και μάλιστα με ονόματα!!!!
Δεν πειράζει όμως.
Εμείς δεν κρατάμε κακία και θα περιμένουμε να απαντήσουν με αλήθειες στην δικαιοσύνη.
Κλείνουμε το θέμα εδώ κι επειδή κάποιοι προσπάθησαν να μας πείσουν να μην φτάσουμε στα άκρα, τους εξηγήσαμε πως δεν είναι άκρα το να θέλεις να δικαιωθείς και να αποδείξεις τις πράξεις και τις ενέργειες κάποιων, τις οποίες κάνουν μόνο και μόνο για μια θέση.
Στο κάτω κάτω, λένε τα χειρότερα για μας και δικαίωμά τους.
Αυτοί δεν είναι λαμόγια, δεν είναι ανέντιμοι, δεν είναι βολεμένοι, δεν παριστάνουν κάτι άλλο από αυτό που είναι και φυσικά δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.
Εμείς θα πρέπει να αποδείξουμε, πως άλλος ήταν ο λόγος, που θέλουν να μας στήσουν στον τοίχο και αν δεν έχουμε στοιχεία, τότε θα καταδικαστούμε εμείς και όχι αυτοί.
Ο μόνος που τελικά κατηγορήθηκε και "πλήρωσε" το μάρμαρο, ήταν ο κ. Λάμπρου και γι΄ αυτό είπαμε σε έναν από τους υπογράφοντες, πως ο μόνος που θα μπορούσε να μας πείσει για να μην προχωρήσουμε, ήταν ο κ. Λάμπρου και όχι αυτοί που ήταν εναντίον του, επειδή απλά δεν τους ακολούθησε.
Πάντως δεν μπορεί  κάποιος άλλος να θέλει τον σεβασμό μας, όταν λέει αυτό που έγινε σλόγκαν πλέον "ότι πει ο πρόεδρος"!!!!!
Επειδή η αχαριστία χτύπησε κόκκινο, θα γράψουμε πως εμείς ανθρώπους που εκτιμούμε, δεν τους πουλάμε κι ας έχουν άλλη άποψη.
Εμείς δεν κόψαμε την καλημέρα στους κυρίους Πίσχινα, Λάμπρου, Αλαφάκη, Καλυβίτη, όταν στήριξαν την αχαριστία και έκαναν πέρα τον Παπακωνσταντίνου. Δεν τα ξέρουν αυτά;
Εμείς δεν είμαστε εκδικητικοί και αχάριστοι και δεν θα γίνουμε ποτέ.
Εμείς δεν θα πούμε ποτέ, "ότι πει ο πρόεδρος".
Δεν το είπαμε ούτε όταν ήταν ο Παπακωνσταντίνου, ούτε και για κανέναν. Σεβόμαστε τις απόψεις του καθενός, αλλά έχουμε την δική μας.
Και κάτι τελευταίο. Όταν διοικείς δεν μπορεί να επικαλεσθείς άγνοια ή ότι παρασύρθηκες ή οτιδήποτε άλλο.
Επειδή είναι βέβαιο πως κάποιοι θα μας ζητήσουν να σκεφτούμε την δουλειά τους, την οικογένειά τους και τις θέσεις που κατέχουν, η απάντηση είναι απλή. Αυτοί δεν σεβάστηκαν, ούτε την δουλειά μας, ούτε την οικογένειά μας, ούτε τίποτα απολύτως. Εμείς γιατί να είμαστε με σκυμμένο το κεφάλι;
Να έχετε μια όμορφη Κυριακή.