Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΑΕΚ

Δύσκολα
θα το «κυνηγήσει»

Δικαίωμα ένστασης για την ΑΕΚ μετά την είσοδο του Μπέου στα αποδυτήριαΗ είσοδος του Αχιλλέα Μπέου στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, δίνει το δικαίωμα στους ανθρώπους της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ να κυνηγήσουν το θέμα, καταθέτοντας ένσταση που μπορεί να οδηγήσει σε ......μηδενισμό των γηπεδούχων.

Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα από την διοίκηση της Ενωσης που θεωρεί πως οι αγώνες θα πρέπει να κερδίζονται εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου και όχι στα χαρτιά. Αλλωστε οι μνήμες από την υπόθεση «Βάλνερ» όπου ο Δικέφαλος έχασε τον τίτλο του πρωταθλητή από τον Ολυμπιακό, είναι ακόμη νωπές.

Μπέος: «Δεν υπάρχει ενδεχόμενο ένστασης»
Δεν υπάρχει ενδεχόμενο ένστασης από την μεριά της ΑΕΚ, για την είσοδο του Αχιλέα Μπέου στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου, στο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και ΑΕΚ, υποστήριξε ο πρόεδρος των γηπεδούχων σε δηλώσεις που παραχώρησε στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6.
«Για να κάνεις ένσταση πρέπει να έχει γραφεί κάτι στο φύλλο αγώνα», σχολίασε ο πρόεδρος της ομάδας του Βόλου και ξεκαθάρισε ότι πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας του λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει…
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6:
-Για το ενδεχόμενο ένσταση της ΑΕΚ:
«Για να κάνεις ένσταση πρέπει να έχει γραφεί κάτι στο φύλλο αγώνα. Από την στιγμή που δεν γράφει τίποτα αυτό, τελείωσε»
-Για ό,τι συνέβη μετά το παιχνίδι με την επίσκεψή του στα αποδυτήρια:
«Αισθάνθηκα μια αδιαθεσία και πήγα στα αποδυτήρια. Ο Εισαγγελέας έκρινε ότι δεν έπρεπε να πάω. Θεωρώ ότι η υγεία είναι πάνω από όλα. Πήγα να πάρω ένα χάπι στα αποδυτήρια».