Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Σχόλιο Δ΄ΕΘΝΙΚΗ


Βαρετό να επαναλαμβάνεις κάποια πράγματα αλλά όταν διαπιστώνεις πως δεν λένε να διορθωθούν, δεν μπορείς να τα αγνοήσεις.
Αυτό το πρωτάθλημα είναι πραγματικά της πλάκας και θα πρέπει, έστω και τώρα, οι παράγοντες των ομάδων της Εύβοιας έτσι να το αντιμετωπίσουν ώστε να μείνουν σε αυτή τη κατηγορία οι 3 ομάδες μας ή τουλάχιστον οι 2 από τις 3 αφού η μία δεν λέει  να κάνει μία νίκη.
Θα παραμείνουν στη νέα κατηγορία, για την ....

οποία ακόμη δεν υπάρχουν οριστικές αποφάσεις, οι 7 από τις 11  ομάδες. Έτσι όπως είναι σήμερα τα πράγματα ο ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ, ο ΕΥΒΟΙΚΟΣ, ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ και τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ είναι οι 4 ομάδες οι οποίες θα επέστρεφαν στο τοπικό πρωτάθλημα αν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα - παρωδία της Δ΄Εθνικής Κατηγορίας. Υποψήφιες είναι και άλλες ομάδες όπως ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ, ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, το ΚΙΑΤΟ και ο ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ.
Η ομάδα των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ θα πρέπει να καταφέρει να παραμείνει στη κατηγορία, οπότε θα πρέπει να βάλει ''από κάτω'' μία από αυτές τις ομάδες. Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι ομάδες της Εύβοιας ''να μην χαριστούν'' σε κανέναν αντίπαλο και να βοηθηθούν μεταξύ τους.
Τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν άλλους βαθμούς σε αγώνες μεταξύ των ομάδων της Εύβοιας. Είναι ανάγκη να φροντίσουν ώστε να κερδίσουν αγώνες και ιδιαίτερα εκείνους με αντιπάλους τις ομάδες που είναι υποψήφιες και περισσότερο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.
Δεν ζητάμε κάτι δύσκολο. Εκεί στα ΛΟΥΚΙΣΙΑ, πέρα από το ότι αγωνιστικά η ομάδα θα πρέπει να είναι σοβαρή και να τα δίνει όλα, θα πρέπει και η διοίκηση να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες που έχει ώστε, με καλές δημόσιες σχέσεις, να μην αντιμετωπιστεί η ομάδα εχθρικά από αδιάφορους βαθμολογικά αντιπάλους. Οι αγώνες δεν είναι πολλοί. Είναι μίνι αυτό το πρωτάθλημα αφού έχει μόνο 20 αγωνιστικές. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Οι ομάδες της Εύβοιας έχουν λόγους να συνεργαστούν αφού σε τίποτα και κανέναν δεν εξυπηρετεί το να υποβιβαστούν στο τοπικό οι ομάδες μας. Είναι φανερό πως όποια ομάδα υποβιβαστεί δύσκολα θα ξανασηκώσει κεφάλι.
Ας φροντίσουμε λοιπόν ώστε να παραμείνουν οι ομάδες μας στη νέα κατηγορία. Ακόμη και η ομάδα του ΕΥΒΟΙΚΟΥ θα μπορούσε να παραμείνει αλλά αυτό φαντάζει ακατόρθωτο αφού έχει μείνει στους 2 βαθμούς και θαύματα δύσκολα θα γίνουν.
Η ομάδα του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δεν διατρέχει κίνδυνο και σίγουρα θα είναι στη νέα κατηγορία.