Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Επαναλειτουργία πισίνας εκμάθησης Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε επαναλειτουργία τίθεται από τον ΔΟΑΠΠΕΧ , η πισίνα εκμάθησης (μικρή πισίνα ) του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας, από την Παρασκευή 16 Μαΐου μετά την ολοκλήρωση της προμήθειας και των εργασιών τοποθέτησης του αυτόματου ηλεκτρονικού συστήματος ρύθμισης Ph- χλωρίου – κροκκιδωτικού - αλγοκτόνου , καθώς και του καθαρισμού της με πλυστικό μηχάνημα.
Αποκαθίσταται μετά από σειρά ....
πολλών ετών η αυτοματοποιημένη ρύθμιση της χλωρίωσης του νερού, ώστε το κολυμβητικό περιβάλλον να είναι ανά πάσα στιγμή σύμφωνο με τα καθορισμένα πρότυπα ασφαλείας , ιδιαίτερα δε όταν χρήστες είναι μικρά παιδιά .
Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελικό κόστος της εγκατάστασης ανήλθε στο 40% του αρχικού προσδιοριζόμενου σε σχέση με δεδομένα του παρελθόντος , κατόπιν επιπρόσθετης έρευνας αγοράς , χωρίς να γίνεται καμία έκπτωση σε θέματα ποιότητας.
Η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κ. Ελένη Αϊδίνη καλεί τους μικρούς φίλους του υγρού στοιχείου και τους γονείς τους , να εμπιστευθούν τις Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου Χαλκίδας και να απευθυνθούν στους τρείς κολυμβητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Κολυμβητήριο, ώστε τα παιδιά να εξοικειωθούν με το νερό να μάθουν να κολυμπούν και γιατί όχι να μην είναι αυτοί οι αυριανοί πρωταθλητές που θα μας κάνουν περήφανους.
Παραθέτουμε το πρόγραμμα λειτουργίας της πισίνας εκμάθησης