Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

NEOI ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

 
Ένα ακόμη σάλπισμα νίκης του ανεξάρτητου συνδυασμού ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου  η συγκέντρωση στο Αυλωνάρι 

 Το μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή των εκλογών έδωσαν το βράδυ της Τρίτης, οι πολίτες του Αυλωναρίου, όταν ο ανεξάρτητος Δήμαρχος Κύμης- Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, μίλησε σε πλήθος κόσμου στην κεντρική πλατεία του Αυλωναρίου.
Το σαφές μήνυμα των κατοίκων , ήταν και ο επίλογος του Δημάρχου : «Η νίκη των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ στις εκλογές της Κυριακής θα είναι μεγάλη. Δεν θα χρειαστεί δεύτερος γύρος, καθώς ο συνδυασμός μας θα εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή, με πολύ μεγάλο ποσοστό. Σας καλώ όλους σε εγρήγορση ώστε να μην χαθεί ούτε μια ψήφος. Σας....

καλώ το βράδυ της Κυριακής να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την μεγάλη νίκη»
 Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο επικεφαλής των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, αναφέρθηκε στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε η νέα Δημοτική Αρχή μετά την συνένωση των πέντε Δήμων, στις προσπάθειες που κατέβαλλε ώστε να νοικοκυρευτούν τα οικονομικά του Δήμου αλλά και στα έργα τα οποία εκτελέστηκαν στην προηγούμενη, δύσκολη τριετία.
Ειδικά για το Αυλωνάρι, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην αναβάθμιση του Παζαριού του Αυλωναρίου, στην αγορά των αποθηκών του Γεωργικού Συνεταιρισμού, στην αγορά τμήματος του οικοπέδου που ήταν απαραίτητο προκειμένου να προχωρήσει ο βιολογικός καθαρισμός και την εξασφάλιση της χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ για την κατασκευή του, στις διανοίξεις δρόμων για την εφαρμογή του σχεδίου πόλεως στα Χάνια, και σε μια σειρά
ακόμη παρεμβάσεις που έχουν σχέση με τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την εκπαίδευση.
 

Ο επικεφαλής των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ αναφέρθηκε και στην μηδενιστική στάση της αντιπολίτευσης όλα αυτά τα χρόνια αλλά και στην ανυπαρξία του Θανάση Μπουραντά, ο οποίος, όντας 20 χρόνια επικεφαλής του Νομού, δεν κατάφερε να υλοποιήσει ούτε ένα σημαντικό έργο, όπως οι οδικοί άξονες, το φράγμα των Μανικίων, κ.λ.π. Ακόμη και στην τεράστια πυρκαγιά που κατέστρεψε το παράκτιο τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Αυλώνος
δεν έστειλε καν μια επιστολή συμπαράστασης, είπε χαρακτηριστικά.
 

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου και σε εκείνους οι οποίοι βρίσκονται πίσω από την υποψηφιότητα του Θανάση Μπουραντά.
«Εάν κάποιοι θέλουν να κάνουν κουμάντο στο Δήμο, τότε ας βγουν μπροστά και ας διεκδικήσουν την ψήφο των συμπολιτών τους. Γιατί κρύβονται πίσω από τον κ. Μπουραντά;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Θωμάς και συμπλήρωσε:
«Δεν τολμούν όμως να το κάνουν γιατί ξέρουν ότι θα αποδοκιμαστούν. Γνωρίζουν ότι δεν προσέφεραν τίποτα στην περιοχή τους όλα αυτά τα χρόνια. Προσέφεραν μόνο στον εαυτό τους και αυτό οι πολίτες το γνωρίζουν καλά. Όπως γνωρίζουν επίσης ποιος υπήρξε δεξί χέρι του Άκη Τσοχατζόπουλου και σε ποίου το υπουργείο συνέβησαν σκάνδαλα μ’ επίκεντρο τον γαμπρό του που συγκλόνισαν το πανελλήνιο» κατέληξε ο Δημήτρης Θωμάς καταχειροκροτούμενος.
Νωρίτερα ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου είχε επισκεφθεί την Παναγιά και το Παρθένι, όπου έγινε δεκτός μ’ ενθουσιασμό από τους πολίτες.