Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ευάγγελος Μπασιάκος: « Ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων των εκλογικών αναμετρήσεων θα δώσει μήνυμα στήριξης του κυβερνητικού έργου και στήριξης στην προοπτική ανάπτυξης του τόπου»
Συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Εύβοιας είχε την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014, ο Βουλευτής Βοιωτίας της Ν.Δ , κ. Μπασιάκος Ευάγγελος , στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, παρουσία του προέδρου και μελών της ΝΟΔΕ.
 Η επίσκεψη του κ. Μπασιάκου εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Νέας Δημοκρατίας, εν όψει των Ευρωεκλογών και των Αυτοδιοικητικών εκλογών, να ενεργοποιήσει τους....

Βουλευτές της Περιφέρειας να ασχοληθούν με τα προβλήματα των παραγωγικών τάξεων.
Μεταξύ άλλων τόνισε την κρισιμότητα, των Ευρωεκλογών, υπογραμμίζοντας, ότι αποτελούν την προϋπόθεση για τη συνέχιση του κυβερνητικού έργου, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα μέτρα, που είναι αναγκαία για να μάς βγάλουν από το αδιέξοδο και από το δημόσιο χρέος.
Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:
«Με χαρά επισκέπτομαι και πάλι τη Χαλκίδα, τα γραφεία της Νομαρχιακής στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του κόμματος να συζητήσει με εκπροσώπους φορέων της Εύβοιας, το Επιμελητήριο, τους Επαγγελματίες, τους Αγρότες, έχουμε συνομιλήσει ήδη και με μερικούς, θα καλύψουμε το σύνολο των επαγγελματικών τάξεων της περιοχής. Ούτως ή άλλως τα μηνύματα είναι γνωστά, εγώ επικοινωνώ με τον κόσμο αλλά θα καταθέσουμε
και τη δική μας πρόταση, την προοπτική που διανοίγεται από την απόδοση των μέτρων που με πολλές θυσίες στήριξε ο ελληνικός λαός.
Επίκεντρο της συζήτησης είναι οι Ευρωεκλογές και το τι διακυβεύεται από την κρίση των πολιτών σε αυτή την αναμέτρηση, που πιστεύω, ότι εφόσον είναι θετική συνολικά η εικόνα της κυβέρνησης και της Ν.Δ, θα δώσει την ευκαιρία να εμφανιστεί η αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού έργου για το καλό του τόπου μας».
Απαντώντας στο ερώτημα, ποια προβλήματα προτάσσονται ως άμεσης προτεραιότητας προς επίλυση μέσα από την κινητοποίηση όλων των Βουλευτών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ανέφερε αυτό της ανεργίας, το οποίο πλήττει ιδιαίτερα την περιοχή μας.
«Μια περιοχή- όπως είπε- που ναι μεν είχε ανάπτυξη λόγω των βιομηχανιών και των επενδύσεων, δυστυχώς όμως λόγω της ύφεσης υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, το οποίο θα λυθεί, η εικόνα θα αναστραφεί, το κλίμα θα βελτιωθεί, με την υλοποίηση των μέτρων που ήδη έχουν ψηφιστεί και εφαρμόζονται. Πιστεύω και επενδύσεις θα έρθουν, όπως έρχονται και ανάπτυξη θα έχουμε και όχι ύφεση, όπως είχαμε μέχρι τώρα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Στερεάς και της Εύβοιας θα αναδειχθούν και θα αξιοποιηθούν για το καλό του τόπου μας
ΝΟ.Δ.Ε ΕΥΒΟΙΑΣ