Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Εδώ και χρόνια παρακολουθούμε την ομάδα του ΛΗΛΑ Βασιλικού και αυτά που συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο, φέρνουν την ομάδα πολύ πίσω.
Φτάσαμε σε σημείο να ψάχνουμε για διοίκηση με μέλη που δεν είναι από το Βασιλικό, όχι γιατί δεν υπάρχουν παράγοντες στο Ληλάντιο, αλλά επειδή η λάσπη υπάρχει μπόλικη στην περιοχή κι επειδή δεν την ρίχνουμε πλέον για να φτιάχνουμε τούβλα και κεραμίδια, την ρίχνουμε ο ένας στον άλλον!!!
Η ομάδα είχε κάθε χρόνο ένα μπάτζετ περίπου 40.000 ευρώ και αρκετούς ποδοσφαιριστές ....
από την περιοχή.
Την περίοδο 2017-2018 το μπάτζετ της ομάδας εκτοξεύτηκε στα 90.000 ευρώ και παραπάνω και με το 90% των ποδοσφαιριστών εκτός περιοχής!!!
Ο κόσμος του Βασιλικού όχι μόνο δεν πάει στο γήπεδο, παρά τις μεγάλες προσπάθειες κάποιων οι οποίοι πάνε πόρτα - πόρτα και καλούν τον κόσμο, αλλά έφτασε στο σημείο να μην θέλει ν΄ ακούσει για την ομάδα. Γιατί όμως;
Γιατί η πολιτική της διοίκησης είναι πολύ απλή και φυσικά λαθεμένη.
Τους ενδιαφέρει μόνο το εισπρακτικό κομμάτι.
Το τι έφερες, πόσα μάζεψες, είναι στην ημερήσια διάταξη. Το είπε και ο πρόεδρος κύριος Ελευθεριάδης. Δεν δούλεψε καλά ο εισπρακτικός μηχανισμός, είπε!!!!
Έπρεπε λοιπόν να φύγουν από την διοίκηση οι κύριοι Πασάς και Γκάβαλης για να δουλέψει καλά ο μηχανισμός είσπραξης;
Δεν ήταν αυτός ο λόγος κύριοι και το ξέρουν όλοι.
Στην διοίκηση έπρεπε να μείνουν μόνο αυτοί που λένε ΝΑΙ σε όλα και αυτό έγινε και να έρθουν κάποιοι άλλοι, οι οποίοι "θα έσπρωχναν" κάποια χρήματα , ώστε να πάρουν οι ποδοσφαιριστές στους οποίους υπήρχαν οφειλές.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ας μη γελιόμαστε. Ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού έμεινε 11 βαθμούς πίσω από την ΕΡΕΤΡΙΑ η οποία δεν έχει ούτε το μισό μπάτζετ του ΛΗΛΑ!!! Για ποια επιτυχία μιλάμε;
Η ΕΡΕΤΡΙΑ τον Ιανουάριο έκανε μεταγραφές και ενισχύθηκε, ενώ ο Γιώργος Λάμπρου ψάχνει για να έχει ποδοσφαιριστές ώστε να μπορεί να κάνει προπόνηση.
Η επιτυχία ή η αποτυχία του ΛΗΛΑ θα φανεί με την λήξη του πρωταθλήματος.
Τότε θα δούμε την θέση που θα έχει ο ΛΗΛΑΣ στην βαθμολογία, αλλά και πόσα χρήματα θα χρειασθεί η ομάδα για να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές που έχει σήμερα.
Η ομάδα του ΛΗΛΑ Βασιλικού των περίπου 100.000 ευρώ, περιμένει να σκοντάψει η ΕΡΕΤΡΙΑ των 40.000 ευρώ, ώστε να πάει στην 1η θέση.
Οι διοικούντες τον ΛΗΛΑ και οι παρατρεχάμενοι μας κατηγορούν επειδή δεν τους αφήνουμε να συκοφαντούν άλλους παράγοντες, να αλωνίζουν στο Βασιλικό και να λένε ψέματα, να προσπαθούν να διχάσουν τους πάντες και φυσικά να βάζουν σε κίνδυνο την ομάδα, αρκεί αυτοί να γίνουν παράγοντες του ποδοσφαίρου, της πολιτικής και σε άλλα θέματα.
Δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, αδιαφορούν για τα όσα θέλει το καταστατικό και φυσικά κάνουν τα πάντα με μη νόμιμες διαδικασίες.
Δεν μας ενδιαφέρει η συμπεριφορά τους, ούτε οι συκοφαντίες, ούτε οι απειλές.
Θα μάθει αλήθειες ο κόσμος του Βασιλικού, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι.
Σε λίγο η άποψή μας για τον κύριο Γιάννη Ελευθεριάδη.