Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Ο κ. Γιάννης Ελευθεριάδης

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ξέρετε την θέση μας για τον κ. Γιάννη Ελευθεριάδη και ξέρετε πως πολλές φορές την έχουμε δημοσιοποιήσει.
Ο κ. Ελευθεριάδης ερχόμενος στον ΛΗΛΑ Βασιλικού, έκανε το λάθος, για συγκεκριμένο λόγο και κράτησε δίπλα του ανθρώπους οι οποίοι όχι μόνο δεν μπορούν να ενώσουν το Βασιλικό, αλλά δημιούργησαν μια παρέα μεταξύ συγγενών και φίλων, η οποία όμως δεν μπορεί να οδηγήσει όπως πρέπει κι όπου πρέπει τον ΛΗΛΑ.
Φτάσαμε στο σημείο να μιλάνε για τους καλούς και....
τους κακούς.
Φτάσαμε στο σημείο να τιμούν ανθρώπους που έχουν να πατήσουν στο γήπεδο 30 χρόνια και στον ΛΗΛΑ πρόσφεραν ελάχιστα.
Γιατί άραγε τα δέχθηκε όλα αυτά ο κ. Ελευθεριάδης;
Γιατί ή δεν κατάλαβε τι κλίμα δημιουργήθηκε στο Βασιλικό ή γιατί τον βόλευε αυτή η κατάσταση, αφού κάποιοι έτρεχαν για να μαζεύουν προσφορές, δωράκια κλπ.
Ο κ. Ελευθεριάδης, ξέρει τα λάθη του.
Άργησε πολύ να καταλάβει το όλο σκηνικό και όταν το κατάλαβε, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, γιατί έπρεπε να βρεθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα.
Έτσι υπέκυψε στις πιέσεις, αυτών που έχουν δημιουργήσει μια παρέα η οποία θέλει να επιβληθεί στο Βασιλικό, στην πολιτική, τον αθλητισμό, την αυτοδιοίκηση, τον πολιτισμό και αλλού.
Κύριε Ελευθεριάδη, ευχόμαστε τα καλύτερα, αλλά δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια και τα αυτιά μας.
Εμείς θέλουμε τους κατοίκους του Βασιλικού στο γήπεδο.
Εμείς θέλουμε τα παιδιά του Βασιλικού να φορούν την φανέλα του ΛΗΛΑ.
Εμείς δεν θέλουμε την καρέκλα κανενός.
Ο κ. Ελευθεριάδης θέλει να είναι ποδοσφαιρικός παράγοντας και προφανώς ο ΛΗΛΑΣ είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά στο Βασιλικό, κανείς δεν θα δει άσπρη μέρα, όταν προσπαθεί να μειώσει άλλους, για να δείξει πως αυτός μπορεί. Αυτοί που λένε το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ κάνουν πολύ κακό στο ΛΗΛΑ, αλλά και στον ίδιο τον κύριο Ελευθεριάδη.
Ο κ. Ελευθεριάδης έκανε ότι έκανε για τον ΛΗΛΑ, αλλά είναι φανερό πλέον πως το μάτι του βλέπει προς άλλη κατεύθυνση. Από το Καλοκαίρι μέχρι και σήμερα, προσπάθησε να κρατήσει ισορροπίες και έκανε συμβιβασμούς. Οι παρατρεχάμενοι, ανέλαβαν την ευθύνη και προχώρησαν σε μη νόμιμες διαδικασίες, μόνο και μόνο για να έχουν μια θέση στα τοπικά του Βασιλικού.
Αν ήθελαν το καλό του ΛΗΛΑ, θα ακολουθούσαν την σωστή και νόμιμη διαδικασία.
Ο κ. Ελευθεριάδης, σιωπά γιατί όπως και ο ίδιος λέει, δεν είναι ΛΗΛΑΣ.