Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Σας ευχαριστούμε

Θέλουμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε "τους διοικούντες"  τον ΛΗΛΑ Βασιλικού, αλλά και αυτούς οι οποίοι έμπλεξαν την ομάδα σ΄ έναν φαύλο κύκλο, γιατί είναι τιμή μας να μας ρίχνουν λάσπη, για να καλύψουν τις όποιες "λακκούβες" δημιούργησαν με την συμπεριφορά και την πρακτική τους.
Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του κυρίες και κύριοι και δεν θα κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του ή πίσω από την λάσπη που ρίχνει εναντίον μας.
Εμείς δεν χτυπάμε κανέναν πισώπλατα κύριοι.
Έχουμε ασκήσει σκληρή κριτική στον κύριο Κικίδη, τον κύριο ....
Βελή, τον κύριο Γκάβαλη, τον κ. Πασά, τον κ. Αγραφιώτη, τον κ. Κοτσίφη, τον κ. Κουτσαυλή, τον κ. Δαδιώτη, τον κύριο Κολιοβέτα, την κυρία Βελή και τον κύριο Ελευθεριάδη, αλλά πάντα δημόσια και όχι πισώπλατα.
Ρουφιάνοι δεν θα γίνουμε ποτέ και αυτό το ξέρουν ΟΛΟΙ.
Οι λασπολόγοι και αυτοί που τους καλύπτουν, θέλουν δεν θέλουν, δεν έχουν θέση στον ΛΗΛΑ κι επειδή σίγουρα δεν θέλουν να γράψουμε κι άλλα δημόσια, θα αναλάβουν τις ευθύνες τους και θα προχωρήσουν αμέσως τις διαδικασίες, ώστε ο ΛΗΛΑΣ να μην έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δημόσια θα κάνουμε όσα κάνουμε.
Ακούσαμε να λένε πως δεν είμαστε μέλη του ΛΗΛΑ και δεν έχουμε δικαίωμα να ζητάμε την αλήθεια και να έρθουν όλα στο φως!!!!
Μας κάνουν πλάκα.
Οι κύριοι Ελευθεριάδης, Σφύρλας και Αλεξάκης μας κάλεσαν να ψηφίσουμε και φυσικά αρνηθήκαμε, γιατί πραγματικά δεν είμαστε μέλη και σεβόμαστε τις διαδικασίες και τον ΛΗΛΑ.
Ποιοι όμως από τους κυρίους που ψήφισαν ή ήταν υποψήφιοι και εκλέχθηκαν ήταν μέλη του ΛΗΛΑ;
Ποιοι από τα μέλη της εφορευτικής ήταν μέλη του ΛΗΛΑ και από πότε;
Ποιοι από τα μέλη της εξελεγκτικής ήταν μέλη;
Κυρίες και κύριοι συκοφάντες- λασπολόγοι, η ΕΠΣΕ δεν μπορεί να επιλέξει την σιωπή γιατί δεν είμαστε μέλη και να δεχθεί ως νόμιμη μια διοίκηση της οποίας σχεδόν τα μισά μέλη, δεν είχαν ούτε καν δικαίωμα να ψηφίσουν και πολύ περισσότερο να είναι υποψήφιοι.
Έχει υποχρέωση να κάνει τον έλεγχό της και να προχωρήσει σε απόφαση για την οποία θα ενημερώσει τον ΛΗΛΑ επίσημα, ώστε να γίνουν οι σωστές διαδικασίες και όλα να είναι οκ.
Σε προσωπικό επίπεδο, θα απαντήσουμε προσωπικά στον κάθε λασπολόγο.