Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε όλοι.
- Συνήθειες δεν πρέπει να αλλάζουμε και τις Κυριακές πάμε ν΄ ανάψουμε ένα κεράκι, γιατί από τον Τσίπρα χωρίς την βοήθεια του Θεού θα ξεμπλέξουμε τον Οκτώβριο!!!! Μετά έχει λαϊκή στο Βασιλικό και σουβλάκι στου Κουτσαυλή. Εκεί θα πάρουμε πληροφορίες και για το ποδόσφαιρο και για τις Δημοτικές Εκλογές, αν και τον Καθαροσπόρη δεν τον είδαμε ακόμη σ΄ αυτό το στέκι. Μετά έχει κοπή πίτας στη Σχολή του Ρόγκα, ο οποίος ακόμη πιστεύει πως μπορεί....
να πάρει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ!!!! Υπάρχει ένα θέμα εδώ, γιατί μπορεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να κάνει ένσταση κατά του κύρους του πρωταθλήματος, αφού δεν φαίνεται καθαρά αν ο ΠΑΟΚ είναι με τους ψευτομακεδόνες του Τσίπρα και των υπολοίπων!!!

- Γράψαμε χθες για την ομάδα ΠΑΙΔΩΝ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ που δεν εμφανίσθηκε στο γήπεδο για τον αγώνα με την ΑΘΛΟΠΟΛΗ και θύμωσαν κάποιοι. Εμείς απευθυνόμαστε στην πρόεδρο κυρία Αϊνδιλή και την ρωτάμε ευθέως. Ήξερε το θέμα; Αν το ήξερε και δέχθηκε να μην κατέβει η ομάδα, τότε λυπούμαστε πολύ, γιατί αυτό δεν είναι αθλητισμός και δεν θέλουμε να το χαρακτηρίσουμε. Αν δεν το ήξερε, ας μας πει ποιοι κάνουν κουμάντο τελικά στην ομάδα και την διασύρουν. Η σιωπή δεν είναι χρυσός και την πρόεδρο δεν την τιμά ο χαρακτηρισμός ανευθυνότητα.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σήμερα πρέπει να κερδίσει τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ και θέλει να έχει κόσμο στο πλευρό του. Αυτόν τον κόσμο οι διοικούντες τα τελευταία χρόνια "τον σκοτώνουν" καθημερινά, αλλά η ομάδα δεν φταίει σε τίποτα. Πρέπει σήμερα ο κόσμος να πάει να στηρίξει την ομάδα και να είναι σίγουρος πως τους διοικούντες δεν θα τους αφήσουμε στο απυρόβλητο. Στηρίξτε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. ΣΤΗΡΊΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ.

- Πήραν λέει δελτίο τύπου από την ομάδα του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ. Μεγάλε πες αλεύρι. Από τον κύριο Μασουρίδη το πήρες και ξέχασες να γράψεις πως το ΒΥΖΑΝΤΙΟ δεν είναι ενεργή ομάδα, αλλά μόνο σφραγίδα. Φαίνεται πως αυτοί που έχουν αυτή την σφραγίδα, θέλουν και την σφραγίδα της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Εμείς μπορεί να είμαστε κακοί άνθρωποι, αλλά δεν θα γράψουμε τι θα πάρουν. Θα το γράψουν οι παράγοντες των ομάδων το απόγευμα της Δευτέρας 4 Φεβροαρίου 2019.

- Της κακομοίρας στα Μεσσάπια. Άνθρωποι της ενημέρωσης οι οποίοι τα έχωναν χοντρά στον Ψαθά, σήμερα είναι υποστηρικτές του και άλλοι που τον στήριζαν, άλλαξαν στρατόπεδο!!! Συμβαίνουν αυτά αφού δεν πέρασαν ΚΤΕΟ και δεν κατάλαβαν πως πρέπει να πάνε για ζυγοστάθμιση. Προσέξτε κύριοι γιατί σ΄ αυτόν τον δήμο για να πας σε μια κοινότητα πρέπει να ξέρεις καλή οδήγηση γιατί υπάρχουν πολλές στροφές.  Προσοχή γιατί 27 Κοινότητες είναι πολλές.

- Ο Φάνης Σπανός κρατάει επίπεδο και δεν θα πέσει στα πατώματα. Μιλάει καθαρά με τους πολίτες της Περιφέρειας και δεν περιμένει από βουλευτές και υπουργούς να του δώσουν ψήφους. Ο Φάνης δεν περιμένει κάτι από αυτούς που πούλησαν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας, ούτε από αυτούς που δεν έκαναν ούτε ένα έργο στην Εύβοια. Ο Φάνης ως αντιπεριφερειάρχης έχει κάνει έργο σε όλους τους Δήμους, ακόμη και σ΄ αυτούς που καθημερινά τον ευχαριστούσαν, έστω κι αν τώρα το παίζουν με όλους.

- Εμείς δεν έχουμε θέμα με τον δήμαρχο Παγώνη. Ο Καθαροσπόρης λέει πως ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ, αλλά αυτή δεν έχει μέσα τον Παγώνη. Κάνουμε λάθος; Πληροφορίες λένε πως όσο πλησιάζουμε στην κάλπη των Δημοτικών Εκλογών θα δούμε έργο όπως αυτό μεταξύ Καμένου και Τσίπρα!!!! Τον ρόλο του Παπαχριστόπουλου μάλλον θα το πάρει ο συνεργάτης του Παγώνη ο οποίος χαρακτήρισε μαλάκες υποψήφιους του Καθαροσπόρη!!!!! Δήμαρχε, τι θα γίνει αν αρχίσουν "να πυροβολούν" οι του Καθαροσπόρη;