Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

...σουτάκια

- Μια αδυναμία για ειδικούς λόγους εκφράσαμε κι εμείς και κάποιοι έπεσαν να μας φάνε. Τι έγινε κύριοι; Τι σας ενοχλεί που ευχόμαστε να ανέβει στην Α΄ Κατηγορία ο ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ; Εσείς δηλαδή μπορείτε να κάνετε ευχές, ενώ εμείς όχι; Εμείς δεν είπαμε ποτέ πως κρατάμε ίσες αποστάσεις και είμαστε ουδέτεροι. Πάντα παίρνουμε ....
θέση και δεν είναι υποχρεωτικό να τα έχουμε καλά με όλους. Δεν έχουμε καμία σχέση και ούτε γνωριζόμαστε με τους ανθρώπους του ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΥ. Απλά και καθαρά γουστάρουμε να τους δούμε στην Α΄ Κατηγορία.

- Τι σουτάκια ήταν αυτά που αισθάνθηκε η ΠΑΡΑΛΙΑ από το γειτονικό ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ; Αγαπητέ κύριε Πάνο Ελευθερίου, ο κύριος Κώστας Σταματίου , "σας κλείδωσε"  μέσα στο γήπεδό σας.  Για να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια για τις δύο ομάδες, αφού το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο.

- Οι μπουρλοτιέρηδες του ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ, τα βρήκαν δύσκολα στο Βαθύ με αντίπαλο την ΑΥΛΙΔΑ, αλλά τους 3 βαθμούς τους πήρανε και πάνε παρακάτω. Πληροφορίες λένε πως θα έχουμε επιστροφές σε διοικητικό επίπεδο, αλλά εμείς το βλέπουμε δύσκολο, αφού ο πρόεδρος ζητάει δηλώσεις μετανοίας!!!!

- Τα ΚΡΙΕΖΑ δεν σταματάνε με τίποτα. Κέρδισαν και στο ΜΟΝΟΝΔΡΙ με 3 -1  και πάνε με φουλ της μηχανές για άνοδο.

- Εκεί στην ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ ακόμη περιμένουν την κίνηση του επενδυτή, κολλητού του Μιχάλη Ράππου. Πάντως το σύστημα λειτουργίας της ομάδας σε λαϊκή βάση, δεν είχε αποτέλεσμα, ούτε βοήθησαν και οι αναδιαρθρώσεις!!!!