Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες  καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Ο ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ παίζει σήμερα με αντίπαλο την ομάδα της ΚΟΡΙΝΘΟΥ και μετά και την νίκη του ΑΙΟΛΙΚΟΥ επί της Ρόδου χθες, κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από νίκη, δεν θα αφήσει την όποια ελπίδα θέλει να έχει η ομάδα της Εύβοιας. Νίκη και μόνο νίκη λοιπόν και μακάρι να τα καταφέρει η ΑΡΤΑΚΗ για να μην οδηγηθεί όχι απλά στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά να έχουμε και το....
πέταγμα λευκής πετσέτας, από τόσο νωρίς. Χθες έπαιξε και ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ Σπάτων ο οποίος και κέρδισε την ήδη καταδικασμένη ΑΕΚ Τρίπολης με 1 - 0.

- Κάτι πάντως συμβαίνει γενικώς με τον κίτρινο δικέφαλο, αφού "καμιά ΑΕΚ"  δεν πάει καλά αυτή την περίοδο, με την ΑΕΚ Χαλκίδας να μην υπάρχει στα πρωταθλήματα. Η ΑΕΚ Ν. ΠΥΡΓΟΥ βολοδέρνει εκεί στην Γ΄  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ της Εύβοιας. Το κίτρινο λοιπόν δεν τα πάει καλά.

- Ο ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ κέρδισε και την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ με 2 - 1 και κρατάει καλά την 1η θέση με 21 βαθμούς, στον  1ο όμιλο και να θυμίσουμε πως ανεβαίνουν στην Α΄ Κατηγορία οι 2 πρώτοι. Στον 2ο όμιλο ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ κέρδισε εκτός την ΑΥΛΙΔΑ με 1 - 0 και είναι κι αυτός στην 1η θέση με 22 βαθμούς, ενώ η ΚΑΡΥΣΤΟΣ έχει  19 βαθμούς και παίζει σήμερα.

- Δεν είναι Καλοκαίρι και δεν είναι καιρός για ΠΑΡΑΛΙΑ και το ΚΑΛΟΧΩΡΙ /ΠΑΝΤΕΙΧΙ κέρδισε την ΠΑΡΑΛΙΑ στην έδρα της με 1 - 3 και της έκοψε πολλές πολλές ελπίδες.  Η ΠΑΡΑΛΙΑ είχε δεχθεί σε 7 αγώνες μόλις 4 γκολ και χθες δέχθηκε 3 στην έδρα της. Συγνώμη, αλλά αυτό δείχνει αδυναμίες.

- Σήμερα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παίζει στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ και αν δεν κερδίσει, θα βρεθεί στο βαθύ κόκκινο και πλέον θα χτυπήσουν οι καμπάνες. Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποδεχθεί στο στάδιο τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ και ευχόμαστε να μην έχουμε πανηγυράκια, όπως στον αγώνα με την ΕΡΕΤΡΙΑ.