Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

....φαπούλες

- Τελειώσαμε με το γήπεδο στο Βούρκο; Ηρέμησαν τα μπουμπούκια των πρώην; Περιμένουμε με αγωνία τις αποκαλύψεις τους γιατί ξέρουμε πως αυτές θα μας δώσουν την χαρά να διασκεδάσουμε. Μέχρι τότε καλούμε αυτά τα μπουμπούκια, τα οποία προσβάλλουν και τα τετράποδα, να ....
μας πούνε πόσες αναθέσεις έργων έκανε η Δημοτική Αρχή Παγώνη, πόσες παρατάσεις έχει δώσει σε εργολάβους και άλλα πικάντικα.

-  Όλοι είναι στο πλευρό των εργαζομένων στην ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΣ στο Μαντούδι. Μαζί τους ο δήμαρχος κύριος Τσαπουρνιώτης, ο κ. Αποστόλου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος Χατζηγιανάκης επίσης του ΣΥΡΙΖΑ και πολλοί άλλοι. Κύριοι καλά τα λέτε, αλλά δεν είσθε στην θέση των εργαζόμενων. Τους ζητάτε να μην πάρουν αποζημιώσεις και ότι άλλο τους δίνει η εταιρεία και να τρέχουν στα δικαστήρια, μήπως και δικαιωθούν. Ξέρετε όλες και όλοι πως κανείς δεν μπορεί ν επιβάλλει σ΄ έναν επιχειρηματία, να κρατήσει σε λειτουργία μια επιχείρηση, όταν δεν μπορεί να πουλήσει αυτό που παράγει.

- Τι έγινε; Έχουμε εφαρμογή νομοθεσίας και σε συλλόγους και σε σωματεία; Θα πρέπει να υπάρχουν συμβάσεις με προπονητές, γυμναστές κλπ και να είναι όλοι ασφαλισμένοι; Οι λογιστές χτυπούν καμπανάκι και λένε πως πλέον θα υπάρχουν έλεγχοι και προς αυτούς που παρέχουν εργασία και σ΄ αυτούς που προσφέρουν υπηρεσίες. Τέλος λένε ο δήθεν εθελοντισμός και τα άλλα κόλπα.