Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

.....σουτάκια

- Μιλάμε ακόμη για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Μιλάμε ακόμη για Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων; Τίποτα από αυτά δεν υπάρχει. Τα σωματεία είναι αυτά που χρηματοδοτούν τις Ενώσεις και την ΕΠΟ. Οι διοικήσεις ΤΩΝ ΕΠΣ είναι οι εισπράκτορες της ΕΠΟ και φυσικά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα...
παιχνιδάκια των ΠΑΕ. Πιστεύουμε πως δεν θα χρειαστεί να κάνουμε ιδιαίτερες αναλύσεις για το θέμα αυτό.

- Πανηγυρίζουν ομάδες γιατί απέφυγαν τον υποβιβασμό ή επειδή ανέβηκαν κατηγορία, ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως απόφαση από το ΔΣ της ΕΠΣΕ!!! Τυχαία άραγε κάνουν δηλώσεις προπονητές και παράγοντες των ομάδων;;;; Ο πρόεδρος κύριος Ρέτσας επιμένει να λέει πως δεν έδωσε καμία υπόσχεση σε κανέναν;  Επειδή είναι φανατικός με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σίγουρα έχει διαβάσει κι αυτός δηλώσεις και αντί να προσπαθεί να διαψεύσει εμάς, ας διαψεύσει αυτούς που δηλώνουν πως ανέβηκαν κατηγορία ή πως δεν υποβιβάστηκαν. Εμείς επιμένουμε. Παζάρι έχουμε και κάποιοι δίνουν τις κατευθύνσεις.
Δεν θέλουμε να μιλήσουμε για τους νοσταλγούς της παράγκας, ούτε για τους εξυγιαντές της ΕΠΟ.
Δεν μας ενδιαφέρει αν αύριο ο κύριος Ρέτσας βρεθεί ως υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Γραμμένου, ούτε αν κάνει τα κέφια κάποιων. Εμείς την άποψή μας για τους εξυγιαντές την έχουμε γράψει εδώ και χρόνια και δεν περιμέναμε να δούμε τι θα κάνει ο κύριος Ρέτσας για να τους κρίνουμε.
Κι επειδή μπορεί να βγούνε και να πούνε πως όλα αυτά μας τα λέει ο κύριος Παπακωνσταντίνου , για να τα γράφουμε, τους απαντάμε πως καρφάκι δεν του καίγεται και όλοι γνωρίζουν πως προτιμά την Τριάδα και τον λαχανόκηπό του.
Εμείς εντολές δεν πήραμε και δεν θα πάρουμε από κανέναν και το έχουμε αποδείξει.
Κάποιοι έχουν το μυαλό τους στον κύριο Παπακωνσταντίνου, γιατί από αυτόν φυτεύθηκαν στην ΕΠΣΕ, από αυτόν ποτίστηκαν και μεγάλωσαν ποδοσφαιρικά και όλα τα σχετικά. Εμείς δεν χρειασθήκαμε κανέναν Παπακωνσταντίνου, κανέναν υπάλληλο της ΕΠΟ και κανένα μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, για να μας ανοίξει τις πόρτες.
Και κάτι τελευταίο. Ούτε για πλάκα δεν θα θέλαμε ν΄ ακολουθήσουμε τον τρόπο λειτουργίας Παπακωνσταντίνου, γιατί στο τέλος θα γίνουμε μαλάκες, αφού αυτοί τους οποίους στήριξε και στους οποίους άνοιξε δρόμους, στο τέλος τον πούλησαν και τον πολέμησαν. Άντε γειά.