Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα θα πάνε οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου στα σχολεία και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά.  Από σήμερα ανοίγουν και καταστήματα και θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν....
θα μπλέξουμε και πάλι σε περιπέτειες.

- Το έριξε και στο εργατικό ρεπορτάζ ο αγαπητός ραδιοφωνατζής κύριος Γιώργος Νικολάου αφού έλεγε και ξανάλεγε από την συχνότητα του ΕΥΡΙΠΟΥ πως μετέδιδαν απευθείας την Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στην ΤΕΡΝΑ. Γιώργο δεν μπορεί να μην ξέρεις αν ήταν Γενική Συνέλευση Εργαζομένων ή μια μάζωξη για να πετάξουν κάποιοι τις κορώνες τους, πολιτικές ή συνδικαλιστικές. Γενική Συνέλευση Γιώργο δεν ήταν, αφού δεν υπάρχει Σωματείο ή κάτι τέτοιο. Στις Γενικές Συνελεύσεις έχουμε πρόεδρο και μέλη. Καλημέρα σύντροφε Γιώργο και να ξέρεις πως αυτό μάλλον μνημόσυνο ήταν.

- Την καλημέρα μας στα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ  και τους ευχόμαστε τα καλύτερα για την συνέχεια, αφού θα έχουν ένα πολύ δύσκολο διάστημα μέχρι να τελειώσουν με τις "τακτοποιήσεις", αφού πρέπει να ανεβάσουν κατηγορία πολλές ομάδες, όχι γιατί αυτό θα είναι καλό για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, αλλά επειδή έτσι θα κάνουμε τα κέφια κάποιων και τις εντολές άλλων.

- Ο στίβος γράφει την δική του ιστορία και ο κορυφαίος Σύλλογος της Εύβοιας, ο Γυμναστικός Νεάπολης Χαλκίδας, μάλλον γυρίζει σελίδα και βάζει μεγάλους στόχους. Περιμένουμε να δούμε κάποια πράγματα, από την νέα περίοδο, αν τελειώσει το θέμα του κορονοϊού.