Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

γιορτινά .....σουτάκια

 - Δεν έφταναν όλοι οι άλλοι, έχουμε και τον κύριο Λοβέρδο του ΚΙΝΑΛ, να βγάζει χολή εναντίον του Αυγενάκη, στην προσπάθειά του να στηρίξει τους καρεκλοκένταυρους του αθλητισμού. Κύριε Λοβέρδο ξεχάστε τα όλα αυτά. Ο Αυγενάκης δεν κάνει του κεφαλιού του. Εκτελεί τις αποφάσεις της κυβέρνησης και εφαρμόζει τους ....νόμους.

- Μπορεί το ΚΙΝΑΛ, ο ΣΥΡΙΖΑ κλπ να θέλουν να κάνουν τα δικά τους, αλλά ο Ελληνικός Λαός ψήφισε κυβέρνηση Μητσοτάκη και όχι κυβέρνηση με πρωθυπουργό την Φώφη ή τον Αλέξη. Την προσφορά αυτών την έχουμε δει.

- Το να έχουμε σωματεία σφραγίδες ή σωματεία μαγαζάκια προπονητών και να τα ελέγχουμε για να έχουμε την ψήφο τους στις εκλογές, δεν είναι λύση. όποιος θέλει να έχει σωματείο, να μάθει να πληρώνει προπονητές και ότι άλλο απαιτεί ο νόμος και μετά βλέπουμε.

- Αλήθεια, πόσα αθλητικά σωματεία στην Εύβοια είχαν αθλητική αναγνώριση και είχαν όλα αυτά που απαιτούσε ο νόμος; Ας μην μπούμε σ΄ αυτή την συζήτηση γιατί θα φτάσουμε να κλαίμε και να γελάμε ταυτόχρονα.

- Η κυβέρνηση αυτή δείχνει αποφασισμένη να βάλει τάξη και πιστεύουμε πως δεν θα κάνει πίσω σε τίποτα. Όταν με το καλό τελειώσουν τα γραφειοκρατικά, η κυβέρνηση να φροντίσει, ώστε να υπάρχει μόνιμα μια οικονομική ενίσχυση για όλα τα σωματεία, ανάλογα με τον αριθμό των προπονητών που απασχολούν, αλλά και τον αριθμό των ενεργών αθλητών και φυσικά τις επιδόσεις τους.