Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε την υγεία σας, αλλά κι αυτούς που φροντίζουν να ανακαλύπτουν προβλήματα και καταστροφές από καταιγίδες στο Λευκαντί. Από την Κυριακή μέχρι την Δευτέρα, μόνο και μόνο για να πλήξουν την Δημοτική αρχή και προσωπικά την Κυρία Βάκα. Μας κάνουν πλάκα γιατί λένε πως τους πληροφόρησαν πολίτες οι οποίοι έχουν τα σπίτια τους στο Λευκαντί!!! Καλά τσίπα και φιλότιμο δεν έχετε. Που είδατε καταιγίδα στο Λευκαντί και καταστροφές την Κυριακή και την Δευτέρα; Γιατί δεν λέτε κάτι για τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου και.... τον δήμο Λίμνης - Αγίας Άννας και Μαντουδίου όπου πραγματικά υπήρχαν προβλήματα; Επειδή δεν θα ζητήσετε συγνώμη για την παραπληροφόρηση, σας ευχόμαστε περαστικά, γιατί το έχετε ανάγκη.

- Δεν καταλαβαίνουμε ούτε από απειλές του τύπου, "θα δεις τι θα σου κάνω", ούτε από παρεμβάσεις, ούτε από αγανάκτηση. Είμαστε ψύχραιμοι και θα απαντάμε στην όποια πρόκληση απ΄ όπου κι αν προέρχεται αυτή. Έχουμε ανθρώπους οι οποίοι μας εκτιμούν και τους εκτιμούμε και θα είμαστε δίπλα τους όταν δέχονται επίθεση, γιατί έτσι γουστάρουμε, όπως είναι δίπλα μας κι αυτοί.  Η διαφορά μας με τον τυπάκο είναι πως αλλάζει εύκολα την άποψή του και έχει γίνει κακής ποιότητας λουκουμάς, άλλη φορά με τρύπα, άλλη χωρίς, άλλη φορά με μέλι, άλλη χωρίς και κάθε φορά σε άλλο σχήμα και άλλη εμφάνιση.

- Καλέ μας άνθρωπε, ο Θεός είναι μεγάλος και θα μας κρίνει όλους. Εμείς θα πάμε στην κόλαση, αλλά να δούμε αν εσύ βρεις τον δρόμο για τον παράδεισο ή ακόμη και σ΄ αυτό το θέμα θα μπερδευτείς από τις πολλές κωλοτούμπες!!!!

- Κυρία Βάκα, αλήθεια υπάρχει υπάλληλος του Δήμου Χαλκιδέων, ο οποίος είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με Δημοτική Σύμβουλο και ο οποίος στην συνέχεια κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε σκάνδαλα;;;; Το ρωτάμε γιατί τότε κάποιοι "έπεσαν να φάνε" την δημοτική σύμβουλο...... Οι τότε υποστηρικτές του τον στηρίζουν και σήμερα;

- Ετοιμάζουν επίθεση οι του ΣΥΡΙΖΑ γιατί θέλουν να ζητήσουν εκλογές λένε κάποιοι!!! Καλά είναι δυνατόν να λέτε τέτοια; Με τι προσόντα να θέλει να πάει σε εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ; Προτιμότερο είναι να ζητήσει να τελειώσει το θέμα του κορονοϊού, για να μπορέσει ο Αλέξης ν΄ ανοίξει την βίλλα των 500 ευρώ, για να υποδεχθεί τον λαό την μέρα της Ανάστασης, για να σουβλίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, συγνώμη τον οβελία ήθελα να γράψω, οι οπαδοί του πρώτη φορά αριστερά.

- Φυσικά για να πάμε σε εκλογές, θα πρέπει να το αποφασίσει ο πρωθυπουργός και όχι αυτός που με την βοήθεια ταβερνιάρη, βρίσκει και νοικιάζει βίλα με 500 ευρώ!!!