Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Απέμειναν 10 μέρες και η σημερινή για να φτάσουμε στην μέρα των Χριστουγέννων και πρέπει να φτάσουμε υγιείς. Προσέχουμε εμείς και δεν παριστάνουμε τους ψευτόμαγκες οι οποίοι λένε διάφορα κουφά. Αυτοί από την μία λένε πως δεν υπάρχει κορονοϊός και από την άλλη, απαιτούν περισσότερα κρεβάτια στις ΜΕΘ!!! Να σημειώσουμε πως ταυτόχρονα θέλουν και χρήματα από το... κράτος, εξ αιτίας κορονοϊού και τα παίρνουν!!!

- Πολύ νερό και στην Εύβοια. Άνοιξαν πάλι οι ουρανοί και ρίχνει καρέκλες. Να ευχηθούμε να μην υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα σε καμία περιοχή.

- Δεν ήμασταν ποτέ υπέρ των μηνύσεων και των αγωγών, αλλά δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να κάνει κάποιος ο οποίος δέχεται οργανωμένη και συνεχή επίθεση με συκοφαντίες. Αυτός που συκοφαντεί καθημερινά και δεν ζητάει συγνώμη, θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

- Όταν αποκαλείς λαμόγιο έναν περιφερειάρχη και του λες πως τα παίρνει από εργολάβους ή όταν λες τα ίδια και αποκαλείς βλάκα έναν δήμαρχο, λογικό είναι να σε καλέσει η δικαιοσύνη να δώσεις τα στοιχεία που έχεις. Αν τα έχεις θα είσαι αθώος. Αν δεν τα έχεις τότε θα είσαι και λαμόγιο και βλάκας εσύ.

- Δυστυχώς δεν είμαστε σε σημείο να ξεκινήσουν προπονήσεις ομάδων των τοπικών πρωταθλημάτων. Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα γιατί απλά κανείς δεν μπορεί να δεσμευτεί, πως θα τηρηθούν τα μέτρα, για παράδειγμα στα γήπεδα της Εύβοιας.

- Οι εξυγιαντές της ΕΠΟ οι οποίοι έχουν κορώνα το αυτοδιοίκητο, ας φροντίσουν να ενισχύσουν οικονομικά της ΕΠΣ ώστε αυτές να αναλάβουν την τήρηση των μέτρων κάνοντας τα τεστ στις ομάδες και την περιφρούρηση στα γήπεδα. Αυτοδιοίκητο θέλουν και δεν μπορούν να το απαιτούν όταν αδυνατούν να το πληρώσουν...