Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Το νούμερο....

 - Καλημερούδια στο μεγάλο νούμερο, το οποίο δίνει μάχη με τον εαυτό του, αφού δεν μπορεί ν΄ απαντήσει σε τίποτα, γιατί ξέρει από πόνο.
Ούτε για "τον αχυράνθρωπο" δεν μπόρεσε να απαντήσει, αν και είχε πει πως θα πήγαινε να του δείξει κάποιο μήνυμα. Εμείς του ανεβάσαμε αρκετά δικά του, αλλά ξέρει πως υπάρχει και συνέχεια και τρέμει, όπως τότε που τον κυνηγούσε "ο φίλος του" και έτρεχε περισσότερο κι από λαγό!!!
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν.... έχει καταλάβει κάτι πολύ απλό. Εμείς δεν τον φοβόμαστε. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να τρέμουμε. Είναι μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια. Έχουμε μάθει να πηγαίνουμε μέχρι τέλος στα νούμερα που έχουν "πούστικες" συμπεριφορές.
Το καημενούλη παρατράγουδο είναι και στην ψυχή και στο σώμα, με "πούστικη" επένδυση και απλά κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει.
Στο χωριό του "τον αγαπάνε πολύ". Του το απέδειξαν όταν έβαλε υποψηφιότητα για το τοπικό και δεν θυμόμαστε αν "τον σταύρωσαν" τα δάχτυλα ενός ή δύο χεριών, αν του έριξαν δηλαδή μία ή δύο μούντζες!!!!
Καλή Κυριακή του ευχόμαστε και να γίνει καλό παιδί, γιατί πληροφορήθηκα πως κάποιος ετοιμάζει να γράψει τραγούδι, για έναν πεθερό!!!!!!