Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

....σουτάκια

 - Τι δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί που γράφουν για τις εκλογές στην ΕΠΟ; Τώρα ψηφίζουμε ουσιαστικά για πρόεδρο, αφού η Εκτελεστική Επιτροπή μετά τον Ιούνιο θα έχει απλά διακοσμητικό ρόλο και οι τεχνοκράτες θα αναλάβουν να κάνουν το καλύτερο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό δεν το βγάλαμε από το μυαλό μας, αλλά το λένε αυτοί που..... βλέπουν μπροστά και ξέρουν να διαβάζουν.

- Έχουμε να κάνουμε ένα απλό ερώτημα. Αλήθεια στην Εύβοια δεν υπάρχουν αξιόλογοι παράγοντες οι οποίοι θα μπορούσαν να διοικήσουν το τοπικό ποδόσφαιρο; Υπάρχουν και μάλιστα πολλοί γράφουμε εμείς και μάλιστα πολλοί από αυτούς το έχουν πληρώσει αρκετά. Μάλλον ήρθε η ώρα το τοπικό ποδόσφαιρο να γυρίσει σελίδα και όλοι όσοι θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές του 2023 να είναι ο εαυτός τους και κανείς να μην είναι πίσω από άλλους. Έτσι δεν θα έχουμε και αχάριστους, δεν θα έχουμε δήθεν.

- Οι παράγοντες των ομάδων της Εύβοιας, έμαθαν πολλά για την παρέα της ΕΠΣ Εύβοιας και πλέον κανείς δεν θα μπορέσει να τους κάνει να ξεχάσουν. Δεν θα ξεχάσουν ποτέ πως το νόμισμα έχει δύο όψεις. Η πρώτη λέει πως τόσα χρόνια τους κορόιδευαν και παρουσιάζονταν ως φίλοι. Η δεύτερη λέει πως ήταν φίλοι και κάπου δεν τα βρήκανε και έβγαλαν στην φόρα τα άπλυτά τους.