Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

....φαπούλες

 - Δεκτά τα πάντα και χωρίς παρεξήγηση, ακόμη και τα εξώδικα και οι μηνύσεις και γιατί όχι και τα ψέματα, αφού αυτά για κάποιους είναι η καθημερινή τροφή και φυσικά χρησιμοποιούν όλα αυτά, ως μέτρο άμυνας απέναντι στην αλήθεια. Πιστεύουν δηλαδή πως με μηνύσεις και εξώδικα θα κρύψουν από τον κόσμο την αλήθεια. Εμείς δεν τους παρεξηγούμε και δεν φοβόμαστε την κρίση από την δικαιοσύνη. Επιμένουμε .....στο ΥΠΑΡΧΕΙ και ΘΕΟΣ.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καθόλου τυχαίο δεν είναι πως τα τελευταία 13 χρόνια έχουμε δεχθεί 2 εξώδικα και τα δύο από τον χώρο της ΕΠΣ Εύβοιας. Το ένα εξώδικο από δύο μέλη της επιτροπής διαιτησίας, τον κ. Καρατζά και την κυρία Μαργαρίτη και το δεύτερο από τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ κ. Γιάννη Ρέτσα. Το πρώτο εξώδικο μας ήρθε όταν πρόεδρος στην ΕΠΣΕ ήταν ο κ. Παπακωνσταντίνου και στο δεύτερο ο κ. Ρέτσας.

- Μεγάλε ραδιοφωνατζή, είσαι ο ορισμός της παραπληροφόρησης και μάλιστα με αποδείξεις. Είπες: "Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AstraZeneca Αλβέρτος Μπουρλά ήξερε τι θα γίνει με τα εμβόλια της εταιρείας του και γι΄ αυτό πούλησε τις μετοχές που είχε στην εταιρεία, πριν βγούνε ακατάλληλα τα εμβόλια της AstraZeneca"!!!!!

- Αγαπητέ ραδιοφωνατζή, αν έκανες λάθος ή είχες άγνοια θα πρέπει να ζητήσεις συγνώμη για την παραπληροφόρηση. Αν ήξερες πως ο Αλβέρτος Μπουρλά είναι της Pfizer και όχι της AstraZeneca και είπες τα όσα είπες, λυπούμαστε, αλλά θα χρειασθείς επειγόντως εμβολιασμό.