Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλή Σαρακοστή σε όλες και όλους και ας προσπαθήσουμε όχι μόνο για την νηστεία, αλλά και για να καθαρίσουμε την ψυχή μας. Να θυμίσουμε σε όλους πως ο Χριστός δεν είχε δίπλα του, ανθρώπους που ήταν Άγιοι, αλλά αμαρτωλούς τους οποίους αγκάλιασε.
"Ο μπαρμπά Στέλιος" δεν υπήρξε ποτέ Άγιος, αλλά σιχαίνεται και αυτούς που παριστάνουν τους Άγιους, ενώ είναι βρώμικοι από την κορυφή μέχρι τα νύχια.
Το ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο γενικώς και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά ΟΛΟΙ.
Εμείς δεν έχουμε την δύναμη ν΄ ασχοληθούμε και να λύσουμε..... προβλήματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, αλλά μπορούμε και θα συνεχίσουμε να γράφουμε για τους δήθεν, για τους αχάριστους και γι΄ αυτούς που καλά θα κάνουν να φύγουν από τον χώρο και να μην συνεχίσουν να πιέζουν άλλους, για να κάνουν τα παιχνίδια τους.
Η συνέχεια θα είναι αποκαλυπτική και θα διαπιστώσουν όλοι, πως δεν γράψαμε ούτε ένα ψέμα μέχρι σήμερα και να ξέρετε πως δεν έχουμε ανάγκη από τα ψέματα. Γράφουμε αλήθειες και με αυτές θα συνεχίσουμε. Άλλοι έχουν ανάγκη από διάφορα τεστ που κάνουν, για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους.
"Ο μπάρμπα Στέλιος" περιμένει να βρούνε την δύναμη και να καταλάβουν πως πρέβει να βγούνε στο φως, γιατί θα τους πνίξει το σκοτάδι.
Εμάς δεν μας ενδιαφέρει η πρακτική κανενός και το έχουμε αποδείξει. Ο Παπακωνσταντίνου, ο Ρέτσας και ο Πίσχινας προφανώς και έχουν την δική τους πρακτική και στρατηγική και να ξέρουν πως ο "μπάρμπα Στέλιος" έχει την δική του πρακτική και δεν την αλλάζει.