Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

...φαπούλες

 - Μπορεί τα γήπεδα ποδοσφαίρου του Δήμου Χαλκιδέων να είχαν κι αυτά την πορεία τους σε ρυθμό πανδημίας, αλλά ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν σταμάτησε ποτέ να τα συντηρεί ώστε να είναι έτοιμα, όταν με το καλό θα μπούμε και πάλι σε ποδοσφαιρική δράση. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ την ώρα που άλλοι φορείς του ποδοσφαίρου, ήταν σε αναστολή εργασιών και είχαν σε αναστολή και το προσωπικό τους, ο ΔΟΑΠΠΕΧ έψαχνε τρόπους ώστε να δώσει λύση, με όσο προσωπικό διέθετε και χωρίς να πάρει χρήματα, για τον κορονοϊό.
Αλήθεια γιατί αυτός ο οργανισμός .....δεν έπρεπε να πάρει χρήματα, αφού έπρεπε να κάνει πολλά παραπάνω απ΄ ότι συνήθως και να φροντίζει και για τα πρωτόκολλα;

- Ποιοι "μεγαλοπαράγοντες" του ποδοσφαίρου, δεν θέλουν να συνεχίσει ο ΔΟΑΠΠΕΧ να κάνει την δουλειά του και θέλουν άλλα πρόσωπα εκεί για να ελέγχουν τα πάντα; Έχουν τον τρόπο τους να πιέζουν, αλλά πιστεύουμε πως η δήμαρχος ξέρει να εκτιμά και να ξεχωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αν κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει, έχει γυρίσει σελίδα και έχει μια σοβαρή διοίκηση, η οποία δεν λειτουργεί ως νταβατζής, ούτε ξεφεύγει για να κάνει εντύπωση. Δεν κρατάει κανέναν ποδοσφαιριστή με το ζόρι, αλλά δεν υποκύπτει και στις πιέσεις κανενός. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.