Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Χθες είχε γενέθλια ο πρώην δήμαρχος κύριος Παγώνης και ειλικρινά θα θέλαμε να μάθουμε τι του ευχήθηκαν οι σύντροφοι του ψηφοδελτίου του. Θα του είπανε πάμε γερά Χρήστο ή καλή επιτυχία με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ;;;;; Ένας σύντροφος πάντως του ζήτησε ν΄ αποφασίσει αμέσως μετά το  δεκαπενταύγουστο, ώστε να κόψει την φόρα σ΄ αυτούς που  ετοιμάζουν ψηφοδέλτιο. Τώρα πάντως το ΚΙΝΑΛ έχει ....εσωκομματικές εκλογές και θα πρέπει ο κ. Παγώνης να προσέξει με την επλογή που θα κάνει.

- Την ώρα που όλοι έχουμε ν΄ αντιμετωπίσουμε τον καύσωνα και τον κορονοϊό, έχουμε και μια μικρή ομάδα ανθρώπων οι οποίοι θέλουν να λένε πως εκπροσωπούν κατοίκους του Ληλαντίου, αλλά αυτό δεν προκύπτει από πουθενά. Η δημοτική παράταξη που εκπροσωπούσε το κόμμα τους, από τα 9.312 έγκυρα ψηφοδέλτια, είχε πάρει τα 300!!!! Πως λοιπόν εκπροσωπούν τους κατοίκους του Ληλαντίου και θέλουν να κάνουν και συγκέντρωση στην γέφυρα του Βασιλικού;

- Είναι δυνατόν να θέλουν να ταλαιπωρήσουν τον κόσμο Κυριακάτικα και μάλιστα στις 11:00 το πρωί που θα έχει και λαϊκή; Ας το σκεφτούν καλά κι ας φροντίσουν και οι αρμόδιες αρχές να εφαρμόσουν την νομοθεσία, για να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος. Ας κάνουν αλλού την επαναστατική τους γυμναστική.

- Ο Φάνης Σπανός δεν υπήρξε ποτέ ηλίθιος, βλάκας, λαμόγιο και ο άνθρωπος που θα καταχρασθεί δημόσιο χρήμα. Μπορεί να τον συκοφαντεί και να τον βρίζει κάποιο λαμόγιο για να τον οδηγήσει εκεί που θέλει, αλλά δεν θα καταφέρει τίποτα και θα έρθει η ώρα που θα παρακαλάει να τον λυπηθεί ο Φάνης. Φυσικά και ο Περιφερειάρχης, έχει υποχρέωση να μην υποκύψει, για να μην εκτεθεί στους ανθρώπους που τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους.

- Την καλημέρα μας στον ΔΟΑΠΠΕΧ, στην πρόεδρο κυρία Ελένη Αϊδίνη  και στους συνεργάτες της και τους ευχόμαστε καλή δύναμη, αφού εκτός από τα πολιτιστικά, θα έχουν τώρα και τις ομάδες στα γήπεδα ποδοσφαίρου, αφού αρχίζουν την προετοιμασία τους.