Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας, αλλά και να περνάτε όμορφα. Προσοχή γιατί δεν μας φτάνει ο κορονοϊός, έχουμε και την απειλή του καύσωνα και τις φωτιές. Να προσέχουμε γενικότερα, γιατί έχουμε και τους ΣΥΡΙΖΑίους οι οποίοι θέλουν να μας πούνε πως το μεγάλο τους ενδιαφέρον είναι η παιδεία!!!!
Με τον καύσωνα όταν ακούς και τέτοια, δύσκολα αποφεύγεις το εγκεφαλικό και γι΄ αυτό καλό είναι να μην..... παρακολουθεί κανείς την Βουλή των Ελλήνων, όταν παίρνουν τον λόγο ΣΥΡΙΖΑίοι.

- Δεν αμφισβητούμε  καθόλου πως η Δημοτική Αρχή με δήμαρχο την κυρία Βάκα, έχει ανοιχτά τα μάτια της, ανοιχτά τ΄ αυτιά της και φυσικά ανοιχτή την αγκαλιά της για όλους και κυρίως γι΄ αυτούς που προεκλογικά την πολέμησαν. Φυσικά και δεν διαφωνούμε με αυτή την πολιτική και πρακτική, αφού οι εκλογές τελείωσαν και η δήμαρχος και κάθε αντιδήμαρχος είναι όλων των πολιτών. Το αλλά, θα το αναλύσουμε μια άλλη φορά.

- Θα επανέλθουμε στο θέμα των οικοπέδων με τα ξερόχορτα. Υπάρχει νόμος ή όχι; Θα τηρηθεί ποτέ ή δεν θέλουμε να σπάσουμε αυγά; Γιατί ψάχνουμε να βρούμε πως ξέσπασε μια φωτιά; Τα ξερόχορτα σε όλα τα οικόπεδα και τα αγροτεμάχια έχουν γίνει 2 μέτρα, αλλά κανείς μα κανείς δεν χρησιμοποίησε τα μέσα που υπάρχουν πλέον για να επιβάλλει πρόστιμα στους ιδιοκτήτες που αδιαφορούν. 

- Αλήθεια πόσοι άνθρωποι θα είχαν μια απασχόληση αν γινόταν έλεγχος όλων των οικοπέδων που δεν είχαν καθαρισθεί από τους ιδιοκτήτες τους. Ποιοι δεν θέλουν να "χαλάσουν καρδιές"; Τι λένε τώρα που κάηκαν χιλιάδες στρέμματα; Ως πότε θα κάνουμε κριτική για όλα τ΄ άλλα και όχι γι΄ αυτό το θέμα;

- Ας έρθει το θέμα στα δημοτικά συμβούλια, στα κοινοτικά συμβούλια, αλλά και στο περιφερειακό συμβούλιο, για να δούμε ποιοι θα ψηφίσουν ΝΑΙ στην εφαρμογή του νόμου που έχει ποινή και πρόστιμα στους ιδιοκτήτες που αδιαφορούν.