Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δυστυχώς με την συμπεριφορά των ψεκασμένων, μπαίνουμε όλοι σε κίνδυνο και ιδιαίτερα τα παιδιά μας. Άρχισαν τα κρούσματα στα σχολεία μας και σ΄ αυτό το θέμα έχει τεράστια ευθύνη το κράτος.
Σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να είναι στα σχολεία ανεμβολίαστοι. Είναι τραγικό το να πρέπει να είσαι εμβολιασμένος για να πας σε μια ταβέρνα, αλλά να μπορείς να πας να διδάξεις σε ένα σχολείο και μάλιστα σε μια αίθουσα με 25 παιδιά.
Είναι τραγικό το να προσπαθείς ως πολιτεία να πείσεις τον κόσμο να πάει για εμβολιασμό και την ίδια ώρα, εκπαιδευτικός να λέει στους..... μαθητές να μην κάνουν εμβόλιο, να μην φοράνε μάσκα και μετά από λίγες μέρες να σκάνε μύτη τα κρούσματα σε αυτό το σχολείο.

- Μπορεί κάποιοι εκπαιδευτικοί να θέλουν κλειστά τα σχολεία, για γνωστούς λόγους, αλλά δεν μπορεί η πολιτεία να αδιαφορεί και να τους επιτρέπει να πετύχουν τον στόχο τους. Η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών έχει εμβολιασθεί και δεν είναι δυνατόν να έχουμε κρούσματα, γιατί κάποιοι ακόμη και τα τεστ δεν τα κάνουν.

- Όταν θέλεις να ξυθείς και το κάνεις στην "γκλίτσα" του τσομπάνη, το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Θα πας για μαλλί και θα βγεις κουρεμένος. Αυτό έγινε με τον κ. Ρέτσα, ο οποίος θέλησε να μειώσει τον κ. Γιώργο Στούπα, ο οποίος απλά απάντησε στα ψέματα του κυρίου Ρέτσα. 

- Ο κ. Γιώργος Στούπας δεν είναι από τα παιδάκια που προσκυνάνε και φυσικά το μέγεθός του ως ποδοσφαιρικός παράγοντας δεν είναι σε επίπεδο Ρέτσα. Θα έχει ενδιαφέρον το να απαντήσει ο κ. Ρέτσας και πάλι, γιατί γνωρίζουμε πως αν το τολμήσει, θα έρθει και 3η επιστολή Στούπα, η οποία θα είναι και φαρμακερή, γιατί θα έχει στοιχεία με τα οποία ο κ. Ρέτσας θα μπει σε άλλους μπελάδες και μάλλον θα μπλέξει και τους συνεργάτες του στην ΕΠΣ Εύβοιας.

- Η δήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων η κυρία Βάκα, θα πρέπει από τώρα να κάνει κάτι για τα νηπιαγωγεία του Βασιλικού, τα οποία είναι σε ενοικιαζόμενους χώρους και δεν είναι σύγχρονα. Κυρία Βάκα, να δείτε το θέμα ώστε να έχουμε νηπιαγωγεία σύγχρονα και σε κτίρια Δημοτικά.